TELENOVELIŲ FORUMAS
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Sveiki! Užsukote į geriausią ir šilčiausią telenovelių forumą Lietuvoje, todėl nieko nelauk ir registruokis;)

rodiklisrodiklis  Latest imagesLatest images  RegistruotisRegistruotis  PrisijungtiPrisijungti  

Anonima (2015-2016)

Go down 
3 posters
Pereiti prie : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
AutoriusPranešimas
Gabi
Moderatorė
Gabi

Parašė : 4235
Prisijungė : 2009-12-15

Anonima (2015-2016) - Page 4 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Anonima (2015-2016)   Anonima (2015-2016) - Page 4 I_icon_newest_replyŠt. 03 26, 2016 4:23 am

Kristina rašo:
Ramiro kada būna su Claudia yra toks nekaltas kačiukas, bent jau vaidina tokį, o su Sofia tikras liūtas Juokiuosi

Gerai čia parašei apie Ramiro Juokiuosi Visiškai tau pritariu būtent taip jis ir elgiasi Juokiuosi
Atgal į viršų Go down
Kristina
Moderatorė
Kristina

Parašė : 11245
Prisijungė : 2010-05-24

RašytiTemos pavadinimas: Re: Anonima (2015-2016)   Anonima (2015-2016) - Page 4 I_icon_newest_replyAntr. 03 29, 2016 10:06 pm

Juokiuosi patinka man Ramiro akiniai Juokiuosi

Pagailo man Sofios kuomet jai pagrasino kitas banditas, kuris nėra Ramiro gerbėjas. Nesiseka jai tai vienas grasina tai kitas. Taip ir maniau, kad nudės tą vyruką, kuris nusprendė liūdyti prieš Ramiro.

Juokas net ima kai kartais pradedu maišyti personažus, kurie vaidina ir čia ir CET Juokiuosi kartais žiūriu Anonima ir savęs paklausiu palauk, bet juk jis policininkas buvo, o tada atsimenu, kad čia kitas serialas Juokiuosi
Atgal į viršų Go down
http://twitter.com/angelineFCLT
Kristina
Moderatorė
Kristina

RašytiTemos pavadinimas: Re: Anonima (2015-2016)   Anonima (2015-2016) - Page 4 I_icon_newest_replyTr. 03 30, 2016 9:21 pm

Pagailo man Sofijos kuomet ji verkė sužinojus, kad laukiasi. Ramiro taip negražiai su ja kalbėjo. Vargšė dabar tarp dviejų ugnių. Ir nė viena pusė nežada nieko gero. Tiek Ramiro tiek kitas banditas. Ta policininkė man vis labiau nepatinka, slidi gyvatė. Tikiuosi Max ją greit išaiškins. Gražiai Max su Vicky vis bendrauja, matosi, kad po mažu ima vienas kitam vis labiau patikti Šypsausi žavios jų bendros scenos. Buvo įdomu susipažint su Fernando personažu, tikiuosi bus vienas iš įdomesnių serialo veikėjų Šypsausi
Atgal į viršų Go down
Kristina
Moderatorė
Kristina

RašytiTemos pavadinimas: Re: Anonima (2015-2016)   Anonima (2015-2016) - Page 4 I_icon_newest_replyPen. 04 01, 2016 7:27 pm

Man gaila Claudios, kad ji tokia patikli ir tiki Ramiro paistalais, kad jis geras, kad keičiasi ir tuo kaip jis sugeba suvaidint, kad jos nepasitikėjimas jį skaudina. Geras aktorius tas Ramiro Juokiuosi Claudia turėtų bent kartą paklausyt Betinos. O vat Sofiai dabar nieko gero nereik laukt kai Ramiro sužinojo, kad ji su priešu susidėjo. Tokio Ramiro pikto dar neteko matyt :O  Džiaugiausi už Vicky, kad pagaliau susirado darbą, bent kažkas suteikė jai šansą po tiek mėginimų įsidarbint. Dabar kai Vicky persikels gyvent į Max ex žmonos namus bus galima laukt dar įdomesnių scenų su jais Juokiuosi Sunervino tą gyvatė policinikė. Kaip gaila kito policiniko, kurį taip bjauriai pakišo ir per ją jį nužudė. O jis toks mielas ir nekaltas su ja taip draugiškai bendravo. Taip ir norisi, kad ji gautų tinkamą galą už tokią išdavystę. Rojas galėtų irgi akis atmerkt ir nepasitikėti ta gyvate taip. O tai kitą kart dar jo eilė ateis.
Atgal į viršų Go down
Gabi
Moderatorė
Gabi

RašytiTemos pavadinimas: Re: Anonima (2015-2016)   Anonima (2015-2016) - Page 4 I_icon_newest_replySk. 04 03, 2016 12:29 am

Labai smagu, kad parašei savo įspūdžius apie žiūrimas serijas. Aš tai dabar esu peržiūrėjus 42 serijas, o  pagal tavo įspūdžius, spėju, kad tu peržiūrėjai 35 ar 36 serijas? Šypsausi Ramiro tai tikra geras aktorius, šitaip sugeba vaidint prieš Claudią tik prieš Sofia parodo savo tikrą veidą. Įdomu kada Claudia praregės, tikrai galėtų labiau paklausyt Betinos. O Sofios man ir gaila matos, kad ji tikrai nori turėt šį vaiką, nors aišku vienai nelengva ir tuo labiau kai kūdikio tėvas prieš. Ta policininkė tai mane nervuoja per ją žuvo visiškai nekaltas žmogus, o dar toks malonus ir geraširdis pasirodė. Man net jo pagailo Liūdžiu Įdomu kiek dar jai pavyks išsisukti. Tikrai, kad Rojas galėtų ja taip nepasitikėti, laimei, kad bent apie Vicky jis jai nieko nepasakė.
Man tai asmeniškai labai patiko 36 serija ir Max su Vicky. Tiek prisijuokiau iš jų abiejų Juokiuosi Jie tokie mieli ir tuo pačiu be galo juokingi. O kaip tau? Jau matei jų scenas Max bute? Šypsausi
Atgal į viršų Go down
Kristina
Moderatorė
Kristina

RašytiTemos pavadinimas: Re: Anonima (2015-2016)   Anonima (2015-2016) - Page 4 I_icon_newest_replySk. 04 03, 2016 12:57 am

Dabar esu peržiūrėjusi 36 serijas, labai greit ir lengvai viena serija susižiūri. Ne taip kaip kiti tokio pobūdžio serialai Juokiuosi Max ir Vicky scenos Max bute buvo komiškos, tokie paaugliai, kurie nežino kaip pasakyt, kad vienas kitam patinka Juokiuosi tie bučiniai tokie mieli, bet aistringi tuo pačiu metu buvo. Tikiuosi per kitą savaitę pavyks pasivyt serijas, kurias Jūs žiūrite Šypsausi Sofios man irgi gaila, nėra ji bloga, tad nenorėčiau, kad nei jas nutikų kas blogą nei kad ji prarastų vaikelį. Jaučiu dar ilgai Claudia nematys tikro Ramiro veido, kadangi ji myli jį tai vis nori tikėti, kad jis nėra blogas. Ta policininkė tikra harpija, dar tokią šypseną numetė kvailą kada suprato, kad viskas pavyko su pakišimu kito, nejautė jokios sąžinės griaužaties dėl to, kad mirė nekaltas.
Atgal į viršų Go down
Dinute*
La Mujer Del Vendaval
La Mujer Del Vendaval
Dinute*

Parašė : 3823
Prisijungė : 2010-06-22

RašytiTemos pavadinimas: Re: Anonima (2015-2016)   Anonima (2015-2016) - Page 4 I_icon_newest_replySk. 04 03, 2016 2:13 pm

Gabi, Kristina gal žinote kodėl nuo 44serijos liko po 22min? Ir kažin kiek jų bus tokių dabar tolyn siunčiuosi tai 48 dar sumažėjusio formato. Šypsausi Biški susinervinau iš ryto. Šypsausi
Ir įdomu kaip su Aztecos rodomomis serijomis irgi sutrumpintos per pus. Nustebau Verkiu
Atgal į viršų Go down
Dinute*
La Mujer Del Vendaval
La Mujer Del Vendaval
Dinute*

RašytiTemos pavadinimas: Re: Anonima (2015-2016)   Anonima (2015-2016) - Page 4 I_icon_newest_replySk. 04 03, 2016 3:35 pm

Na va radau 53serija jau 42min tai gaunasi 9serijos po 21 min. Šypsausi
Atgal į viršų Go down
Dinute*
La Mujer Del Vendaval
La Mujer Del Vendaval
Dinute*

RašytiTemos pavadinimas: Re: Anonima (2015-2016)   Anonima (2015-2016) - Page 4 I_icon_newest_replySk. 04 03, 2016 7:50 pm

Biški pabėgau nuo jūsų. Peržiūrėjau 52seriją, tos serijos po 21min labai greit susižiūrėjo ir labai įdomiai, norėčiau ir toliau žiūrėti bet nenoriu nuo jūsų labai pabėgti. Bus apie ką padiskutuoti, tad lauksiu kol ir Jūs peržiūrėsit šias serijas. Juokiuosi
Atgal į viršų Go down
Kristina
Moderatorė
Kristina

RašytiTemos pavadinimas: Re: Anonima (2015-2016)   Anonima (2015-2016) - Page 4 I_icon_newest_replyAntr. 04 05, 2016 10:48 pm

Peržiūrėjau 42 serijas ir wow kiekviena serija vis labiau įtraukia.
Kaip gaila paliko Claudijos kai sužinojo, kad negalės turėti vaikų. Jausmingas jos ir Sofios pokalbis. Gaila abiejų. Viena kenčia, kad negalės turėti vaikų, kita, kad negalės vaikui duoti normalios šeimos. Vicky santykiai su Max vis audringesni, nesitikėjau, kad taip greit pareis į kažką daugiau Juokiuosi taip mielai jie šnekėjosi po pirmo suartėjimo, Max toks rūpestingas  tik parvežus Vicky namo mama ne laiku atėjo Juokiuosi ir mama tikrai dabar per daug nervinga paliko. Pagailo Eric kai jį parke taip aprėkė. Tokiu poelgiu atvirkščiai sukelia daugiau dėmesio. Nesupratau kam reikėjo atimt tą obuolį ir grąžint mergaitės mamai. Būtų gražiai pašnekėję ir nuėję, o dabar padarė atvirkštinį variantą ir dar daugiau įtarimų sukėlė. Dar kas nepatiko, kad Vicky kiaulę tokią pakišo jos bendradarbiai už tai, kad nesutiko permiegoti su vienu. Bet gerai, kad mokėjo jį į vietą pastatyt. Įdomu kiek ilgai policijai seksis slėpt, kad Ramiro nepavyko nužudyt to bendito.
Atgal į viršų Go down
Dinute*
La Mujer Del Vendaval
La Mujer Del Vendaval
Dinute*

RašytiTemos pavadinimas: Re: Anonima (2015-2016)   Anonima (2015-2016) - Page 4 I_icon_newest_replyTr. 04 06, 2016 1:51 am

Pritariu Kristinai kuo toliau tuo įdomiau ir tikrai labai įtraukia ši telenovelė, norisi dar ir dar ir dar seriją žiūrėti. Juokiuosi
Man irgi labai gaila buvo Claudios kai sužinojo, kad nebegalės turėti vaikų. Šypsausi O ir jos ir Sofios pokalbis, ir ne tik šis, man jų pokalbiai kažkaip patiko. Šypsausi
Man irgi labai nepatiko ir nepatinka Victorio bendradarbiai, aišku ji šaunuolė moka už save pastovėti ir greitai juos visus į vietas sustato. Šypsausi
Toliau bus tik dar įdomiau. Merkiu akį
Atgal į viršų Go down
Kristina
Moderatorė
Kristina

RašytiTemos pavadinimas: Re: Anonima (2015-2016)   Anonima (2015-2016) - Page 4 I_icon_newest_replyKv. 04 07, 2016 5:54 pm

Kokios įtemptos akimirkos buvo kada Ramiro ir Vicky vaikščiojo po statybų aikštelę. Visa laimė, kad Ramiro jos nepamatė. Fernando panašu, kad įsižiūrėjo į Vicky, kad taip jai padeda net geresnį darbą jai pasiūlė ir sutiko net draugui darbo vietą atrast Juokiuosi Eric teisus Vicky būtų gera mama, patinka man kaip jie sutaria. Būtų gaila jeigu Ramiro pavyktų iš Sofios atimt jos vaiką ir po to auginti jį kartu su Claudia. Taip juokas suėmė kada Beatriz ir Gonzalo neatsiminė ar permiegojo kartu ar ne. Bus jiems gerti ir po to nieko neatsimint Juokiuosi
Max niekaip nesiseka sutart su Martha. Atrodo, kad ima sutart vis gražiau, bet vis atsirada kažkas, kad jie turi apsipykt. Gerai, kad šįkart neskraidė niekas po to kai Max pasakė, kas gyvena Marthos namuose dabar Juokiuosi Iš Marthos elgesio kada Max atvyko pas ją buvo galima supras, kad ji turėjo viltį, kad jie vėl galėtų būt kartu. Įdomu kiek ilgai Caseres tylės, kad į jį šovė Ramiro.
Atgal į viršų Go down
Kristina
Moderatorė
Kristina

RašytiTemos pavadinimas: Re: Anonima (2015-2016)   Anonima (2015-2016) - Page 4 I_icon_newest_replyKv. 04 07, 2016 8:37 pm

Nustebino, kad Sofia viską papasakojo Claudijai ir taip sąžiningai viską iš širdies nieko neslėpdama. Tai yra buvo galima tikėtis, kad anksčiau ar vėliau papasakos viską, bet labiau tikėjaus, kad labiau artėjant finalui viskas paaiškės. Patinka man Claudios vairuotojas, geras ir mielas vyrukas. Gerus patarimus davė Claudijai. Išeitų graži iš jų pora. Claudijai tiktų labiau toks vyras nei toks koks kaip Ramiro. Man nuo jų pokalbio net virpuliukai ėjo ypač kai Claudia paklausė ar jam ji patraukli ir ar nori praleist kartu naktį Juokiuosi Tikiuosi Ramiro nepavyks rasti Sofia ir ją nuskriaust. Ko dar gaila tai Claudijos sūnaus, jis toks geras ir nekaltas vaikas, bus jam skaudu sužinot koks jo tėvas negeras žmogus. Fernando džentelmenas ir gerai atrodo šalia Vicky, kitom aplinkybėm iš jų išeitų nuostabi pora. Gaila tik, kad jam smegenų auglys. Patiko man Max ir Eric pokalbis apie susitarimą, kad abu padarytų Vicky laimingą Juokiuosi
Atgal į viršų Go down
Kristina
Moderatorė
Kristina

RašytiTemos pavadinimas: Re: Anonima (2015-2016)   Anonima (2015-2016) - Page 4 I_icon_newest_replyKv. 04 07, 2016 9:35 pm

Beatriz ir Gonzalo tai superiniai, kas galėjo pagalvot, kad Gonzo pamirš Vicky ir užteks vienos nakties, kad suvoktų, kad jam reikia Beatriz Juokiuosi  Bet Beatriz sugeba vienu metu gerai prajuokint, o kitu metu gerai sunervint. Perlenkia lazdą pastoviai rėkaudama, keldama problemas kur jų nėra. Vicky gerai pasakė, kad taip toliau nebegalima ir kad laikas jai paieškot vietos kur ji gyventų, nes tokie sąntykiai niekur toli nebenuves. Eric net pagailo. Vargšas vaikas pasijuto kaip našta ir pabėgo.  Patiko man, kad Claudia suartėjo su vairuotoju, gaila, kad tik vienai nakčiai. Gražūs jų momentai kartu buvo. Tikiuosi, kad bus daugiau jų laimės momentų Šypsausi Įdomu ką dabar darys Max po to kai Martha pasakė jam, kad nori vėl susigražint jų šeimą. Liūdna, kad Vicky negavo darbo, kurio taip tikėjosi. Jai būtų smūgis jeigu Max dabar pasakytų, kad palieka ją ir grįžta pas Martha. Net krūptelėjau ir negera paliko kada Sofia nušovė ir dar taip vaizdingai jos mirties akimirka pavaizdavo Verkiu  net ašara išspaudžiau kartu su Ramiro. Galėtų pagaliau Max suvokt kas išdavikas yra. Ta policininkė man nervus gadina kaskart kada jos veidą parodo Juokiuosi
Atgal į viršų Go down
Gabi
Moderatorė
Gabi

RašytiTemos pavadinimas: Re: Anonima (2015-2016)   Anonima (2015-2016) - Page 4 I_icon_newest_replyPen. 04 08, 2016 1:41 am

O kaip faina Kristina, pagal tavo paskutinius serijų įspūdžius spėju, kad pasivijai mane, nes perskaičiau apie įvykius, kuriuos aš paskutinį syk mačiau Šypsausi Aš dabar peržiūrėjus iki 54 serijos. O kiek tu? Beatriz ir Gonzo tai mane prajuokino Juokiuosi Džiaugiuosi dėl jų, o ypač dėl Gonzo, kad neliūdės dėl Victorios. Maniau, kad ir Beatriz bus linksmesnė. Bet kur tau, dėlto kad užpyko ant Gonzo visą pyktį išliejo ant Victorios. O kas liūdniausia, kad tai išgirdo Erick man jo ir labai pagailo, net susigraudinau kai jis išėjo iš namų. Gal bent po šio įvykio Beatriz apsiramins, nes ji jau tikrai perlenkia lazdą su tais savo rėkavimais dėl nieko. Claudia su savo vairuotoju man ir patiko, tikrai iš jų išeitų nebloga pora. Taip buvo smagu matyti Max ir Victoria kartu ir laimingus Įsimylėjau Tik gaila taip trumpai, nes Marthos sugrįžimas viską sugadino. Jau dabar kai Victoria negavo darbo ir paskambino Max pasiguosti jis su ja kalbėjo taip šaltai, net pikta ant jo pasidarė. Vargšė Vicky tai jai bus skaudus smūgis. Sofios man irgi pagailo nenusipelnė ji tokios mirties, mane jos mirtis irgi šokiravo kai taip vaizdingai ir iš arti parodė. O ta policininkė jaučiu, kad dar mus ilgai nervuos, nes pakolkas jos nieks neįtaria, gerai, kad Rojas nieko neprasitarė jai nors ir bandė viliodama iš jo išgaut naudingos informacijos Juokiuosi
Atgal į viršų Go down
Sponsored content

RašytiTemos pavadinimas: Re: Anonima (2015-2016)   Anonima (2015-2016) - Page 4 I_icon_newest_reply

Atgal į viršų Go down

Anonima (2015-2016)
Atgal į viršų 
Puslapis 46Pereiti prie : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
 Similar topics
-
» Hasta Que Te Conocí (2015-2016)
» Los ricos no piden permiso (2015-2016)
» La Fan (2016)
» La Leona (2015)
» Sin rastro de ti (2016)