| Kuri Televisos pagrindinė aktorė iš rodomų telenovelių labiausiai patinka? | |
|
+4polyanna Dinute* Kristina elizabeth=* 8 posters |
Kuri? | Susana González (Pasión y poder) | | 27% | [ 3 ] | Esmeralda Pimentel (La vecina) | | 0% | [ 0 ] | Maite Perroni (Antes muerta que Lichita) | | 55% | [ 6 ] | Claudia Álvarez (Simplemente María) | | 0% | [ 0 ] | Camila Sodi (A que no me dejas) | | 18% | [ 2 ] |
| Iš viso balsų : 11 | | |
|
Autorius | Pranešimas |
---|
Kristina Moderatorė
Parašė : 11245 Prisijungė : 2010-05-24
| Temos pavadinimas: Kuri Televisos pagrindinė aktorė iš rodomų telenovelių labiausiai patinka? Tr. 12 23, 2015 6:15 pm | |
| Susana González (Pasión y poder) Esmeralda Pimentel (La vecina) Maite Perroni (Antes muerta que Lichita) Claudia Álvarez (Simplemente María) Camila Sodi (A que no me dejas) | |
|
| |
elizabeth=* Es tan magico como todo paso
Amžius : 29 Miestas : Klaipėda Parašė : 1445 Prisijungė : 2009-12-15
| Temos pavadinimas: Re: Kuri Televisos pagrindinė aktorė iš rodomų telenovelių labiausiai patinka? Tr. 12 23, 2015 6:23 pm | |
| Balsavau už Maituką. Man patinka jos vaidmuo Antes muerta que Lichita, nors jis gaila nėra toks stiprus, kaip aš norėčiau, bet ir tokiame vaidmenyje Maites nebuvau mačiusi. Na, o kitos šiuo metu rodomos televisos telenovelės manęs, deja, nežavi nei aktoriais nei siužetais. | |
|
| |
Kristina Moderatorė
Parašė : 11245 Prisijungė : 2010-05-24
| Temos pavadinimas: Re: Kuri Televisos pagrindinė aktorė iš rodomų telenovelių labiausiai patinka? Tr. 12 23, 2015 6:37 pm | |
| Mano balsas Maitei, patinka jos vaidmuo, pats projektas taip pat smagiai ir įdomiai žiūrisi. Patinka kaip keičiasi ir auga Alicios personažas. Esu tikra dar laukia stipriausia jos transformacija, kurios dar nematėm | |
|
| |
Dinute* La Mujer Del Vendaval
Parašė : 3823 Prisijungė : 2010-06-22
| Temos pavadinimas: Re: Kuri Televisos pagrindinė aktorė iš rodomų telenovelių labiausiai patinka? Tr. 12 23, 2015 7:17 pm | |
| As taip pat balsuoju uz Maite. Man sis jos vaidmuo patinka, vis kazkas idomiau nei buvo iki siol, turiu omeny La Gata ar Triumfo de Amor O kitos nei kaip aktores, nei kaip pagrindiniai telenoveliu personazai nepadare labai didelio ispudzio. | |
|
| |
polyanna Una Maid en Manhatten
Parašė : 830 Prisijungė : 2012-01-20
| Temos pavadinimas: Re: Kuri Televisos pagrindinė aktorė iš rodomų telenovelių labiausiai patinka? Tr. 12 23, 2015 11:19 pm | |
| O man Camila Sodi visai nieko, nors jos telenoveles ir neziuriu. | |
|
| |
Milka Con dinero baila el perro
Amžius : 26 Miestas : Dallas, TX Parašė : 1031 Prisijungė : 2015-07-10
| Temos pavadinimas: Re: Kuri Televisos pagrindinė aktorė iš rodomų telenovelių labiausiai patinka? Kv. 12 24, 2015 3:03 am | |
| Už Susana šįkart, patinka kaip aktorė, nors nemačiau Pasion y poder. Aišku, ir Maite nuostabi | |
|
| |
Anahi Eres mi reina
Amžius : 32 Miestas : Kaunas Parašė : 16079 Prisijungė : 2009-12-14
| Temos pavadinimas: Re: Kuri Televisos pagrindinė aktorė iš rodomų telenovelių labiausiai patinka? Kv. 12 24, 2015 3:35 pm | |
| | |
|
| |
Sabrina Las puertas de la vida
Amžius : 27 Miestas : * Parašė : 494 Prisijungė : 2013-11-24
| Temos pavadinimas: Re: Kuri Televisos pagrindinė aktorė iš rodomų telenovelių labiausiai patinka? Kv. 12 24, 2015 6:51 pm | |
| Visos man aktorės patinka, tačiau šį kartą esu už Maite Perroni. Kiek mačiau AMQL ,tai pastebėjau jog dar Maites tokiame vaidmenyje neesu mačiusi. Ji šioje telenovelėje labiau atsiskleidė kaip aktorė nei buvusiose. | |
|
| |
Elena Administratorė
| Temos pavadinimas: Re: Kuri Televisos pagrindinė aktorė iš rodomų telenovelių labiausiai patinka? Kv. 05 12, 2016 2:53 am | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Kuri Televisos pagrindinė aktorė iš rodomų telenovelių labiausiai patinka? | |
| |
|
| |
| Kuri Televisos pagrindinė aktorė iš rodomų telenovelių labiausiai patinka? | |
|