| Diskusijos | |
|
+7Elena Sabrina Dinute* Justė. Anahi Kristina polyanna 11 posters |
|
Autorius | Pranešimas |
---|
Sabrina Las puertas de la vida
Amžius : 27 Miestas : * Parašė : 494 Prisijungė : 2013-11-24
| Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Kv. 06 05, 2014 11:14 pm | |
| Aciu aciu )) As tai nesitikejau kad Amadoras gali Ligia pasmaugti ,jis man atrode ne toks pavojingas kaip galvojau.O Ligios is dalies gaila .Tik kazin kaip suzinos Brigida kad Ligia buvo jo meiluze.Na gal nemanau kad Amadoras bus toks ziaurus ir savo padaryta nusikaltima perleis savo sunui,nors dabar visko galima tiketis.Kazin ar tikrai Daniela gris i Meksika ,juk ji apsiskelbe esanti "nescia",bet jau kazkaip niekas nekalba apie tai ,arba niekas nepatikejo jos melu. | |
|
| |
Dinute* La Mujer Del Vendaval
Parašė : 3823 Prisijungė : 2010-06-22
| Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Pen. 06 06, 2014 5:32 am | |
| Manęs tai kažkaip nenustebino šis Amadoro poelgis. Įsivaizduoju ką jis pajautė, kai Ligia taip kalbėjo apie jį ir jo sūnų, jam jau vien tai kad jo moteris su jo sunum miegojo šokas geras buvo, o kai dar pasakė, kad jis geresnis buvo. Amadoras man lygus Rebecai, abu velnio nešti ir pamesti, gera pora būtų. Na gal ir bandys kaip nors sūnų išsukti, bet man kad Brigida dar ilgai nesužinos, kad Ligia buvo Amadoro meilužė, bent jau iš jo pačio tai tikrai nebūtų logiška. O kas dėl Danielos neštumo tai juk Marcelas su ja nemiegojo, ir jis tai drasiai išreiškė tai manau visi suprato, kad čia jos melas buvo, o dėl išvykimo jei Marcelo mamytė nieko nesugalvos gal ir išvažiuos bet gal tikrai ne visam laikui. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Kv. 06 12, 2014 9:53 pm | |
| Kaip greitai isaiskeja visos paslaptys! Labai laukiu rytojaus serijos,pagaliau Magdalena suzinos del ko ja paliko Rikardas vestuviu diena ! O jau Nora kokia laukine darosi ,i psichiatrine ja reikia vezt Kazkodel galvoju kad Marcelas ir Lucia taip greitai nesituoks,man atrodo jiems kazkas sukliudys.Kaip gaila buvo i Daniela ziuret verkiancia po pokalbio su teciu,matosi, kad ji nelabai turi kam pasiguosti ( Ir dar buvo gaila ziureti i Rodriga kai ji sueme uz tai ka padare jo tevas | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Pen. 06 13, 2014 4:39 pm | |
| Tuo si telenovele ir zavi, kad veiksmas veja veiksma. O Nora tai psichine jau darosi, galetu ja i psichetrine uzdaryt, ypac po paskutinio poelgio su mama. O del Lucio ir Marcelo vestuviu tai pritariu, kad jos taip greit neivyks, o ypac kai Marcelo mama pamate Lucia su Romanu, tikrai pasistengs sunaus sirdy pavydo sekla paseti. Tikuosi, greit isaiskes kad del Ligios mirties kaltas Amadoras o ne Rodrigas. Gal tevui sazine prabus. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Tr. 07 02, 2014 6:01 pm | |
| Bet jau kaip pasibaige siandienos serija :OO Kazin kuri suzeide.O Nora tai tikrai vis darosi labiau pavojinga ,o Lucijai kaip visuomet gaila jos ..Puiku ,kad gerai praejo Magdalenos vestuves ,nes jau galvojau kad Rebeka ir si karta sugalvos kaip pakenkt.Man atrodo kad Letei jau nebepatinka Mario ,jau jai prie sirdies Sergio,nu ir gerai visai tinka kartu O Rodrigo tai man turbut visa telenovele gaila ,toks vienisas ,liudnas ,galetu jam kokia panele surast | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Tr. 07 02, 2014 9:58 pm | |
| As manau, kad Nora bus suzeista Del Magdelenos vestuviu, as irgi ziurejau bijodama kad Rebeca kazka padarys, aciu dievui jos ivyko. Nora darosi ir pavojinga, o ir psichine. Kaip ir motina. Man atrodo, kad Leti jau isimylejo Sergio tik to pati dar nesupranta. Bet yra kliutis Gloria Man irgi Rodrigo gaila, tikiuosi bent telenoveles pabaigoje ir jam pora atsiras, nebus visa telenovele vienas ir vienisas. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Antr. 07 08, 2014 8:08 pm | |
| Sabrina, gal gali parasyti ka tiksliai vakaryksteje serijoje Mario ir Magdelena kalbejo apie Alonso testamenta, nelabai supratau. Aciu. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Tr. 07 09, 2014 12:30 am | |
| Na ir as ne viska tiksliai supratau ,bet supratau tai ,kad pries Magdalenos ir Mario vestuves Alonsas buvo atejes pakoreguoti testamenta ,ir Rebeka palikti be nieko.Bet vistiek pinigai ir namas atiteks dukroms, o dalis fabriko Rebekai,bent jau taip supratau. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Tr. 07 09, 2014 1:20 pm | |
| Vadinasi as viska teisingai supratau. Idomu kaip dabar bus po Alonso mirties negi jo vieta rimtai Amadoras uzims. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Tr. 07 09, 2014 2:21 pm | |
| Tai bandys uzimt tikriausiai ,dar gal su kokia Rebeka susivienys tai isviso.Na nebent Lucia susiprotes ir leis Marcelui toliau dirbti fabrike .Gal jis su Nazario sutvarkys visus reikalus | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Pen. 07 11, 2014 8:10 pm | |
| Kazin kas siejo Lucios mama Adriana su Danielos teciu. Na taip tik serialuos imest nestumo testa i kriaukle galima | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Št. 07 12, 2014 12:08 am | |
| Aha,as irgi noreciau zinoti kas siejo ,manau cia kazkas idomaus bus Idomu kaip cia bus su tuo vaiku ,ar Lucia tikrai nescia ar ne,ar praras kudiki nuo Rebekos sulciu.Nu va Klara grizo gal pagaliau visi suzinos kas per zmogus yra Rebeka ... | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Št. 07 12, 2014 4:50 pm | |
| Man irgi atrodo, kad cia kazkokia intriga bus su Danielos tevu. Del Lucios nestumo tai manau, kad tikrai ji laukiasi, tikiuosi, kad Rebecos sultys nedaeis iki to kad vaikeli prarastu. O del tiesos apie Rebeca tai manau dar reiks palaukti. Kazin kiek seriju bus, kazkur anksciau kaip ir skaiciau kad apie 120-130 planuojama tau ne taip ir daug jau 85 parodytos. Radau, kad rugsejo 1d jau kita vietoj sios startuos. Jei gerai ant greicio paskaiciavau apie 140 seriju turetu buti. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Pir. 08 04, 2014 3:23 pm | |
| Telenovele baigsis lapkricio 9d, tai reiskia, kad bus apie 150seriju. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Pen. 08 08, 2014 9:37 pm | |
| O kazin kodel baigsis veliau nei buvo zadeta,gal reitingai neblogi? | |