TELENOVELIŲ FORUMAS
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Sveiki! Užsukote į geriausią ir šilčiausią telenovelių forumą Lietuvoje, todėl nieko nelauk ir registruokis;)

rodiklisrodiklis  Latest imagesLatest images  RegistruotisRegistruotis  PrisijungtiPrisijungti  

Diskusijos

Go down 
+7
Elena
Sabrina
Dinute*
Justė.
Anahi
Kristina
polyanna
11 posters
Pereiti prie : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
AutoriusPranešimas
Dinute*
La Mujer Del Vendaval
La Mujer Del Vendaval
Dinute*

Parašė : 3823
Prisijungė : 2010-06-22

Diskusijos - Page 3 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Diskusijos   Diskusijos - Page 3 I_icon_newest_replyPen. 04 25, 2014 4:48 pm

Na as ka tik pasiziurejau vakar tavo pasakota serija, zodziu biski atsilieku.  Juokiuosi 
Pagal viska Marcelas neturetu to leisti, o kad Nora nori suvylioti Marcela tai jau matosi, tik kol kas jai nelabai sekasi. Saunu, kad palyginus greit Liusija tai suzinos. Ziurejau sios dienos serija ir galvojau kad ji man graziai ziurisi, ko nepasakyciau jos praeitoje telenoveleje.  Šypsausi 
Manau Rebeca ispes sau naudos is tos situacijos  Juokiuosi Va Magdelena butu uzklupus kita situacija butu  Juokiuosi 
Atgal į viršų Go down
Sabrina
Las puertas de la vida
Las puertas de la vida
Sabrina

Amžius : 27
Parašė : 494
Prisijungė : 2013-11-24

RašytiTemos pavadinimas: Re: Diskusijos   Diskusijos - Page 3 I_icon_newest_replyKv. 05 01, 2014 12:59 am

Perskaiciau facebook'e ,kad si telenovele mazdaug turetu apie 110 seriju.Nezinau ar tai tiesa ar ne, bet butu visai neblogai,nors neistemptu iki begalybes ,bet is kitos puses butu liudna kad tokia gera telenovele taip greitai baigtusi Liūdžiu

El numero de Capítulos que tendrá esta gran historia El color de la pasión son entre 100 y 110 Capítulos, así que no se pueden perder ni un solo capitulo ya que todos los días pasan nuevas y más nuevas cosas
Atgal į viršų Go down
Elena
Administratorė
Elena

Parašė : 37029
Prisijungė : 2011-09-15

RašytiTemos pavadinimas: Re: Diskusijos   Diskusijos - Page 3 I_icon_newest_replyKv. 05 01, 2014 1:40 am

Seriju skaicius dar gali keistis. Televisa labai megsta pratesinet savo telenoveles. Dar ir nuo pakeisiancios telenoveles priklauso, kaip greit spes ja paruosti.
Atgal į viršų Go down
http://aktoriai.blogspot.com//
monikute19
Teresa-esa hembra es mala

Parašė : 241
Prisijungė : 2011-05-18

RašytiTemos pavadinimas: Re: Diskusijos   Diskusijos - Page 3 I_icon_newest_replyKv. 05 01, 2014 11:04 pm

Man tai visai patiktu, kad seriju butu 110 ar 100 ir tikrai nebutu pirma Televisos telenovele su sitiek seriju, ju buvo ne viena  Merkiu akį Ir gumos tada neistemptu, man tikrai patiktu  Kietai šypsausi
Atgal į viršų Go down
Dinute*
La Mujer Del Vendaval
La Mujer Del Vendaval
Dinute*

RašytiTemos pavadinimas: Re: Diskusijos   Diskusijos - Page 3 I_icon_newest_replyAntr. 05 06, 2014 11:30 pm

Ką tik pasižiūrėjau vakarykštę seriją tai jos pabaigą oho, Nora nekaip atrodė, dabar Rebeca tikriausiai apkaltins Lucia dėl visko kas įvyko. Tikriausiai Nora praras vaikeli ir vestuvių su Rodrigu nebebus. Na bent taip logiškai mčstant turėtų būti. Juokiuosi
Atgal į viršų Go down
monikute19

Parašė : 241
Prisijungė : 2011-05-18

RašytiTemos pavadinimas: Re: Diskusijos   Diskusijos - Page 3 I_icon_newest_replyTr. 05 07, 2014 12:55 am

Niu jo dabar tikru tikriausiai apkaltins Liusija, kitaip tikrai nebus  Galvoju O dar ir ta Daniela pasirode visai nelaiku, kazkodel taip ir pagalvojau, kad kai gris I buta ji ten bus taip ir buvo  Liūdžiu dabar vel kol Liusija susitaikys su Marcelu  Netekau žado Nervinuosi O Rebekos negaliu pakesti tik ir ziuri, kad butu kuo blogiau Liusijai, dar kartais pagalvoju, kuri blogesne Nora ar Rebeka  Netekau žado O Rodrigo man tai biski gaila  Kietai šypsausi 
Atgal į viršų Go down
Dinute*
La Mujer Del Vendaval
La Mujer Del Vendaval
Dinute*

RašytiTemos pavadinimas: Re: Diskusijos   Diskusijos - Page 3 I_icon_newest_replyTr. 05 07, 2014 1:17 pm

Man tai patiko kaip toje situacijoje Marcelas pasielgė, bandė viską Lucia paaiškinti, Daniela aprėkė, motinai paskambino išsakė viską, o ne ramiai nutylėjo viską, žodžiu charakterį parodė, man dabar dar labiau patinka. Vat Lucios man jau dabar gaila, ji tokia gera, visiems tik gero nori, padeda, o dabar vėl teks jai kentėti. Kuri blogesnė, kol kas manau kad Rebeca ir čia manau dar ne pabaiga. Nors neaišku kiek Nora toli eis, gal atsigavus toliau Lucia gyvenimą gadins, bet bent žmonių dar nenužudė.
Atgal į viršų Go down
Sabrina
Las puertas de la vida
Las puertas de la vida
Sabrina

RašytiTemos pavadinimas: Re: Diskusijos   Diskusijos - Page 3 I_icon_newest_replyŠt. 05 10, 2014 7:50 pm

Man dabar labiau patinka Marcelas,kai nori atkersyt uz brolio mirti.toks truputi blogiukas Šypsausi Gaila Liusijos ji visiems nori gero,o pati kencia .Liūdžiu Nu bet jau kaip baigesi siandienos serija tai vau,tikiuosi Marcelas nepadarys nesamones ir nepermiegos su Rebeka ,nes tada butu tikrai ziauru ...Tik idomu kaip jis jai atkersys .
Atgal į viršų Go down
Dinute*
La Mujer Del Vendaval
La Mujer Del Vendaval
Dinute*

RašytiTemos pavadinimas: Re: Diskusijos   Diskusijos - Page 3 I_icon_newest_replyTr. 05 14, 2014 11:47 pm

Jau prieš kokias 2sav FB radau nuotraukas, ir visi spejo, kad Trini mirs. Aš vis galvojo kodėl, už ką, kas? Po pirmadienio serijos kai pabaigoje Trini užklupo Marcelą ir Rebeca mašinoje besibučiuojančius pirma mintis kad čia bus Rebecos darbas. Vakarykštėje serijoje kai Amadoras ir Nezarijus susimušė ir Amadoras skambino savo pakalikui pagalvojau, kad čia bus jo kerštas, bet pabaigoje supratau kad Trini tavo ne laiku ir ne vietoje buvimo auka. Labai gaila, nes man patiko jos personažas. Gaila labai Lucios ne tik Marcelas į pasimatymą neatėjo, bet ir krikšto mamą prarado.
Atgal į viršų Go down
Dinute*
La Mujer Del Vendaval
La Mujer Del Vendaval
Dinute*

RašytiTemos pavadinimas: Re: Diskusijos   Diskusijos - Page 3 I_icon_newest_replyŠt. 05 24, 2014 1:24 pm

Kaip džiugu, kad Javier Jattin prisijungė prie šios telenovelės  Juokiuosi 
Nors La mujer del Vendaval jo vaidyba, tiksliau personažas man nepatiko, bet Las trampas del deseo jis mane sužavėjo.
Kai pamačiau, kad Mario padovanojo žiedelį Magdelenai, pirma mintis bus kas sugadins jos laimę ir kaip greit, bet kad tai bus Rikardas nesitikėjau. Kuo toliau tuo įdomiau.  Šypsausi 
Atgal į viršų Go down
Sabrina
Las puertas de la vida
Las puertas de la vida
Sabrina

RašytiTemos pavadinimas: Re: Diskusijos   Diskusijos - Page 3 I_icon_newest_replyŠt. 05 24, 2014 3:44 pm

Man irgi kuo toliau tuo idomiau. Šypsausi Bet tas Romanas toks paslaptingas man pasirode,manau bus kazkokia istorija su juo,gal Liusija isimyles ir bus Marcelo varzovas.Kazin kaip pasibaigs Danielos melas del nestumo ,turbut permiegos su kazkuo ir pripaisys vaika Marcelui.Na o tas Ricardas tai tikrai nesitikejau kad gris,manau kazko siekia grizdamas ,gal atskleis ,kad del sesers Magdalena paliko vestuviu diena.
Atgal į viršų Go down
Dinute*
La Mujer Del Vendaval
La Mujer Del Vendaval
Dinute*

RašytiTemos pavadinimas: Re: Diskusijos   Diskusijos - Page 3 I_icon_newest_replyŠt. 05 24, 2014 7:56 pm

Tai labai gerai, kad Romanas paslaptingas, įdomus.
Jis gali būti kad Lucia įsimylės, o va jį gali ne tik Nora bet ir Rebeca, bet pastaroji neįsimylėti o tiesiog naują auką ir svarbiausia jaunas  Juokiuosi 
Man tai Magdelenos gaila, tik ateina jos laimė ir tuoj viskas sugriūna, toks jausmas kad jai nelemta būti laimingai.  Verkiu 
Aš labai norėjau ir tikėjausi, kad tėvas ir sunūs susitiks ir supras, kad susitikinėja su ta pačia moterim, na tiesa Amadoras jau žino, bet būtų gerai, kad ir Rodrigas tai sužinotu.
Ar aš ne taip supratau, ar tarp atsiradusio Rikardo ir tos daktarės yra kažkokia paslaptis, gal net dukra jų abiejų.  Šypsausi 
Šaunuolė Lucia, kad Nora į vietą pastatė, kiek ji ten apie Marcelą visgintis gali  Juokiuosi 
Pirmadienio serija turėtų būti gera, pagaliau sulauksim meiles scenu Lucios ir Marcelo poroje.  Įsimylėjau 
Atgal į viršų Go down
Sabrina
Las puertas de la vida
Las puertas de la vida
Sabrina

RašytiTemos pavadinimas: Re: Diskusijos   Diskusijos - Page 3 I_icon_newest_replyŠt. 05 24, 2014 9:48 pm

Taip taip gerai kad Romanas paslaptingas ,ir simpatiskas visai man pasirode. Šypsausi Man atrodo kad Rikardas Letes tevas ,nes kai kalbama apie ji tai jos mama labai nervuotis pradeda.As kiekviena karta vis labiau negaliu pakesti Noros jau tokia islepinta ir isterike mergiote...O Liusija saunuole kovoja del savo laimes ,nors pries ja vos ne visi nusiteike.Laukiu labai kitos serijos Šypsausi
Atgal į viršų Go down
Dinute*
La Mujer Del Vendaval
La Mujer Del Vendaval
Dinute*

RašytiTemos pavadinimas: Re: Diskusijos   Diskusijos - Page 3 I_icon_newest_replyŠt. 05 31, 2014 6:08 pm

Kuo toliau tuo įdomiau darosi šioje telenovelėje. Kažkaip nesitikėjau, kad taip greit pasisakys Rebeca kad tai ji buvo ta del kurios Marcelo brolis nusižudė, o dar kai Marcelo papasakojo, kad ji apsimete jos mama Adriana. Tik manau, kad Alonsui to nepasipasakos, meluos toliau. Juokiuosi 
Norai tai kaip kokia psichinė ligonė darosi su ta neapykanta savo seseriai.  Šypsausi Tiesiog apsesta Marcelo, nors gal net ne Marcelo, o to ka turi Lucia, juk kai ji ruošėsi tekėti už Rodrigo, ji jo užsigeidus buvo, dabar Marcelo.  Juokiuosi 
Man irgi pirma mintis buvo tokia, kad Rikardas Letes tevas, o va paskutineje serijoje Sara tai Magdelenai pasisake, tik man idomu ar ji nuo Rikardo pastojo kai jau jis su Magdelena draugavo ar anksciau, nors pagal amziu tai jos su Lucia vienmetes man rodos.
O Lete del Mario tai jau biski per daug prisifantazavus, i kazin supranta tai, kad realiai jis tik jos fantazija. Nustebau 
Romanas nori susitikti su Lucia, tikriausiai galvoja, kad ji labai bloga, o Nora jau išsigando.  Šypsausi 
Atgal į viršų Go down
Dinute*
La Mujer Del Vendaval
La Mujer Del Vendaval
Dinute*

RašytiTemos pavadinimas: Re: Diskusijos   Diskusijos - Page 3 I_icon_newest_replyKv. 06 05, 2014 10:49 pm

Sabrina, labai gražiai atsinaujinus  Merkiu akį 
O į temą, tai labai gaila, kad Amadoras Ligia pasmaugė, kažin ar tėvo veiksmais padarytais nebus apkaltintas Rodrigas, nes kaip suprantu Ligios rankose buvo Rodrigo paliktas telefonas.  Nustebau Verkiu 
Atgal į viršų Go down
Sponsored content

RašytiTemos pavadinimas: Re: Diskusijos   Diskusijos - Page 3 I_icon_newest_reply

Atgal į viršų Go down

Diskusijos
Atgal į viršų 
Puslapis 36Pereiti prie : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
 Similar topics
-
» Diskusijos
» Diskusijos
» Diskusijos
» Diskusijos
» Diskusijos