| Diskusijos | |
|
+7Elena Sabrina Dinute* Justė. Anahi Kristina polyanna 11 posters |
|
Autorius | Pranešimas |
---|
Sabrina Las puertas de la vida
Amžius : 27 Miestas : * Parašė : 494 Prisijungė : 2013-11-24
| Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Pen. 03 21, 2014 3:34 am | |
| Man laabai patinka sis serialas! net nuotaika susigadina kai jis jau eina i pabaiga ( rytoj laukia idomi serija :)is tikruju net gaila pasidaro pagalvojus kad Ariadnes personazo jau nebebus man ji taip patinka :)jau siandien graudu buvo ziuret i Alonso ir Adrianos atsisveikinima ,tai net neisivaizduoju kiek rytoj nosiniu man reikes ...nu bet ta Rebeka kas per blogis ,jei tik apie ja suzino koki bloga dalyka is karto neigia arba kaltina seseri ,vaidina auka..zodziu labai sudomino sis serialas ,tikiuosi isliks toks pat idomus ir nenuvils manes | |
|
| |
Dinute* La Mujer Del Vendaval
Parašė : 3823 Prisijungė : 2010-06-22
| Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Pen. 03 21, 2014 4:43 pm | |
| Rebeca tiktas monstras. Gaila, kad taip greitai Adriana mirs, man baisu pagalvoti kaip Rebeca elgsis su Adrianos ir Alonso dukryte. Tikiuosi, kad jis bent prareges ir pamatys kas Rebeca per viena yra. Pats idomumas dar pries akis. | |
|
| |
Justė. Aurora- princesa de hielo
Parašė : 343 Prisijungė : 2010-08-06
| |
| |
| Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Tr. 03 26, 2014 3:05 am | |
| Na kolkas man labai si telenovele labai patinka ,idomiai ziurisi,veiksmas vystosi greitai ,viskas puiku ! Rebecos dukra Nora tai tikra mamos kopija tokia pati ispaikinta ir pavydi mergiote.Lucios personazas labai patinka nenaivi ,nenusileidzia sesei tik labai isimylejusi savo suzadetini ,kuris kiek supratau ja paliks prie altoriaus :(o man jie visai graziai atrodo kartu. | |
|
| |
monikute19 Teresa-esa hembra es mala
| Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Pen. 04 11, 2014 8:34 pm | |
| Kuo toliau tuo labiau ir man patinka si novele, o Nora siaip grazi mergina, tik jos personazas truputi erzinantis, pastoviai nepatenkinta, bet pati nieko ir nedaro O ir Liucijai visko pavydi Rebeka tai isvis negaliu ziuret I ja nemegstamiausia siame seriale ji | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Antr. 04 15, 2014 5:23 pm | |
| Man irgi labai patinka si telenovele! Be proto man mielas Marselas,jo labai grazus zvilgsnis buna kai ziuri i Liusija ,tik Nora mane nervuoja ,isterike kazkokia Katik suzinojau kad Marselo broli Federika,kuris nusizude del Rebekos vaidina tas pats aktorius ,kuris Marinoj vaidino Chiuju,Marinos sunu ,gerokai nustebino,nebuciau pagalvojus | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Antr. 04 15, 2014 10:27 pm | |
| O as ir galvoju kur jis man matytas, ne kaip neatgaminau. Man si telenovele is Televisos telenoveliu labiausiai patinka Ir kuo toliau tuo labiau Nora tai kaip ir Rebeca, bet Nora savotiskai man patinka. O Marselas tai kai aktorius sio persinazo man nepatiko, negrazus, na ne mano skonio, bet ziurint telenovele tai visai neblogai ziurisi. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Tr. 04 16, 2014 3:03 am | |
| Man irgi si telenovele is Televisos labiausiai patinka! Tikrai laukiu kiekvienos serijos ir kazkaip neprailgsta beziurint,net gi per greitai praeina serija.Nu man tai Nora tai tokia pati kaip Rebeka jaunystej maistinga nepatenkinta ir nori pakenkti seseriai...Labai tikiuosi kad ir isliks tokia idomi telenovele,nenusivaziuos ir neistemps gumos. | |
|
| |
| |
| |
| Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Sk. 04 20, 2014 12:28 pm | |
| O man visai patiko tie prisiminimai. O juolab kad jie yra kad padeti Nasarijui atsiminti ko neatsimena. O Rebecos prisiminimai ir pamastymai rodo, kad nera jau tokia sudedus, kad gailisi ka padare. Man tai netrugdo. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Pir. 04 21, 2014 1:04 am | |
| Na man tie prisiminimai irgi nei sis nei tas.Praejo dar nedaug seriju ir jau rodo ta ka neseniai rode ,suprasciau jei rodytu atsiminimus po kokiu 100 seriju.Bet jei parodys 20seriju ir vel prisiminimus tai tikrai sugadins gera telenovele.O as taip laukiu kada Marselas suzinos kad jo mama buvo nuejus pas Liusija...Bet kas man labai patinka sitoj telenovelej tai kad cia nei per daug geri nei per daug blogi zmones visi personazai paprasti su savo privalumais ir trukumais. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Kv. 04 24, 2014 1:33 pm | |
| Idomu ka Nora darys su nestumu, ar tikrai atsikratys vaiko. O jau Marcelo ir Liusijos bucinys Bet manau jo mamyte pasistenks kad atvaziuotu Daniela, o va tada idomybes ir prasides. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Kv. 04 24, 2014 5:49 pm | |
| Ne tik Marcelo mamyte pasistenks, bet ir Rebeca, jau pripasakojo Liusijai, kad jis ja kabina, o kad Nora su Rodrigu sisituokt gali as nenustebsciau visai beto Anonce maciau, kad Marcelo mamyte pas Alonsa atejo idomu, ka pripasakos ji | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Kv. 04 24, 2014 10:37 pm | |
| As matyt viena serija atsilieku. O kas del Noros ir Rodrigo santuokos tai gali, vienas kito verti | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Pen. 04 25, 2014 3:29 pm | |
| Niu va Rytojaus serija dar idomesne laukia, gal pagaliau Liusija suzinos, kad Rodrigas ja isedave su Nora ir kad ji laukiasi jo vaiko nebent Rodrigas dar sugebes issisukti O Rebeca irgi kazka sumaste tikiuos nebus taip, kad nora suvilios Marcela ir prikis, kad vaikas jo cia jau butu neidomus siuzeto vingis matytas milijona kartu Idomu kaip dabar elgsis Amadoras kai Rebeca ji uzklupo su ta sekretore | |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Diskusijos | |
| |
|
| |
| Diskusijos | |
|