Temos pavadinimas: Diskusijos Tr. 01 29, 2014 3:11 pm
Diskutuojame cia
Elena Administratorė
Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Kv. 01 30, 2014 12:08 am
Dinute, nenurasinek elenco nuo wikipedijos, jei nesi skaicius to paties patikimesniuose saltyniuose. Ka dabar buvai surasius tera gandu kruva, nes dauguma is minetu aktoriu sake kad su jais net nebuvo susisiekta. O wikipedijoj galima rasti informacijos net apie neegzistuojancias telenoveles, nes yra zmoniu su neribota fantazija ir perdaug laisvo laiko
Elena Administratorė
Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Sk. 03 23, 2014 2:44 am
Pats prodiuseris dar nepatvirtino, bet jau beveik faktas kad pagrindinius vaidmenis cia atliks Victoria Ruffo kaip motina ir Ariadne Diaz kaip dukra. Kolkas neaisku tik kas bus vyresnis protagonista. Filmavimas prasideda kovo 24 diena.
Dinute* La Mujer Del Vendaval
Parašė : 3823 Prisijungė : 2010-06-22
Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Sk. 03 23, 2014 3:02 am
Visai idomi pora. Gerai, kad Ariadne bus galima greit isvisti, nes ECDLP tai vos 5serijos su ja buvo. Kazkaip jos vaidyba man ima patikti, tiek pastarojoje telenoveleje tiek La mujer del Vendaval.
O del pratogonistos negali buti Nora Salinas, siandien viename rusu forume skaiciau, bet negarantuoju, kad gerai supratau, tu gal geriau zinai
Beje, vis noriu paklausti gal yra zinoma kiek seriju buna nufilmuota kai telenovele pradeda rodyti.
Elena Administratorė
Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Sk. 03 23, 2014 3:22 am
Taigi Ruffo cia motina bus, dabar tik del vyro neaisku, kuris bus abieju mylimasis. Del Salinas kandidaturos apskritai nieko nesu girdejusi, gal ka kita telenovelej vaidins. Ir pagal amziu ji man kazkaip nelabai ziuretusi su Ariadne kaip motina. Sita info kur parasiau yra is gan patikimo saltinio, tai didele tikimybe jog taip ir bus. Del En otra piel nei vienos kandidaturos neprasove jie, kaip ir daugumoj kitu atveju. O pagrindinis vyras matyt tik pirmadieni pradejus filmavimus paaiskes. Telemundo paprastai tris savaites i prieki filmuoja, aisku buna isimciu kai telenoveles premjera numatoma daug veliau. Televisa man atrodo mazesniu atotrukiu filmuoja, nes pasitaiko kad finaline serija parodo vos kelios dienos po filmavimu pabaigos. Bet turbut pas juos irgi nuo telenoveles priklauso
Elena Administratorė
Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Sk. 03 23, 2014 7:45 am
Isrinktas protagonista juvenil. Juo tapo Mane de la Parra. O Africa Zavala vaidins prostitute.
Nors projekto neketinu žiūrėti nebent kada Lietuvoje parodytų gal ir užmesčiau akį, bet aktorių iš nuotraukų ir vardų matau komandoje yra neblogų. Tačiau kažkaip bent man Christian nelabai žiūrisi nei su Victoria nei su Ariadne.
Anahi Eres mi reina
Amžius : 32 Miestas : Kaunas Parašė : 16079 Prisijungė : 2009-12-14
Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Tr. 03 26, 2014 4:31 am
as kazkaip iskart susimasciau apie si telenoveles tgraileri kuri nepasirode... gal del Viktorijos....
Elena Administratorė
Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Tr. 03 26, 2014 4:50 am
Tiesiog eiline Telemundo telenovele kuri neisvydo dienos sviesos. Ypac tai budinga toms, kuriu traileriuose fimuojasi Gaby (La mala, la buena y la tonta, Las cuatro mujeres de Juan) O siaip manau su aktoriais tai neturi nieko bendro, cia grynai produkcijos klausimas.
Elena Administratorė
Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Kv. 03 27, 2014 7:02 am
Telenoveles premjera birzelio 2.
Sabrina Las puertas de la vida
Amžius : 27 Miestas : * Parašė : 494 Prisijungė : 2013-11-24