|
|
| Diskusijos | |
| | |
Autorius | Pranešimas |
---|
Dinute* La Mujer Del Vendaval
Parašė : 3823 Prisijungė : 2010-06-22
| Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Št. 05 31, 2014 4:53 pm | |
| Aš kažkaip tikėjausi, kad šiandien rasta 160 serija bus paskutinė, bet panašu, kad ne. Bet jau jaučiasi, kad pabaiga, o jau Max ir Amayos apsikabinimas kai Max paleido iš kalėjimo, tik jis buvo labai trumpas, nes gi Conzansai reikėjo įsikišti. O Lukrecija net pabaigoje nenustoja kenkti. Uždarė vargšą Lusio į internatą. Amaya tokia graži, šypsosi, laiminga, o Conzansa kaip širšė sedi. Taip ir jaučiau, kad per tą tenginį Mauras pasirodys, O jau Secar ir Lukrecijos veido išraiškos. Beje, Oracio kompiuteris atsirado pas Carolinos mylimaji, nes Amayos dukra norėjo keletą nuotraukų paimti, tai manau, kad tuoj paaiškės kas ir kaip iš tikrųjų Oracio nužudė. Kažkaip jautri pasidariau, net ašarą išspaudžiau. Liko sulaukti paskutinės serijos ir labai labai labai tikiuosi finalo su Max ir Amaya. | |
| | | Dinute* La Mujer Del Vendaval
| Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Pir. 06 02, 2014 5:37 pm | |
| Pagaliau sulaukiau tikrojo finalo. Kristina, jei rasi kita versija finalo idek nuoroda, iš smalsumo pasižiūrėčiau. O tikrasis finalas tikrai vertas finalo vardo. Dabar negadinsiu tau žiūrėjimo, kai pažiūrėsi tada padiskutuosim. Bet šiap finaline serija 10 ivertinciau, iš paskutiniu telenoveliu tai finalai taip nesujaudino kaip šis | |
| | | Kristina Moderatorė
Parašė : 11245 Prisijungė : 2010-05-24
| Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Antr. 06 03, 2014 7:43 pm | |
| Įdėjau prie video. Dauguma tikėjosi internetinės versijos Max su Cons ir gavo gera staigmeną Man patiko abi versijos. Graži žinutė skirta vaikams ir šeimoms, kurie savo rate turi sergančių žmonių kaip Lucio veikėjas | |
| Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Antr. 06 03, 2014 9:08 pm | |
| Tikrai, kad staigmena, aš nepavadinčiau to antru finalu, greičiau šiokiu tokiu pamokymu. Jau peržiūrėjai ir tikrąjį finalą? | |
| Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Antr. 06 03, 2014 9:19 pm | |
| Vat vat aš irgi labiau pavadinčiau teigiama žinute visuomenei nei antru finalu Dar ne, nes dar trūksta kelių serijų iki finalo man, bet ryt tikrai pažiūrėsiu jį | |
| Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Tr. 06 04, 2014 7:56 pm | |
| Wow finalas buvo tikrai labai puikus. Patiko viskas nuo pradžios iki paskutinių minučių. Visos scenos su Lucio nuoširdžiai sugraudino. Vienas iš gražiausių ir tyriausių personažų šiame projekte. Jau senokai mačiau tokį veikėją, kurį norisi saugoti ir mylėti visada, kad jam nieko nenutiktų. Aktorius tikrai puikiai susidorojo su šiuo vaidmeniu. Labai patiko Jose ir Cons pokalbis. Nors gaila, bet džiaugiuosi, kad bent nelaimė jį pakeitė ir Jose dabar tapo geras sūnus ir brolis. Gražus Cons poelgis paleisti Max ir leisti jam būti laimingu su Amaya. Smagu buvo, kad jai ir jos vaikui nieko nenutiko kada Cesar ją nustūmė. Amaya drąsiai pasielgė ją gelbėdama. Labai mielos scenos kuomet Mariana baigė mokslus bei kuomet Juliana atėjo pasiimti Alano oro uoste. Kaip miela buvo stebėti, kad Alanas taip šiltai priėmė Jorges dukrą kaip savo sesutę. Gražūs momentai susitaikymo Max ir Amayos, jų tapimas pora ir galiausiai jų vestuvės Be galo patiko, kad Caro rado laimę ir kad Flavia galiausiai patikėjo meile ir pradėjo draugauti su tokiu puiku vaikinu kaip Heriberto. Mielos Genoveva ir Manuel vestuvės. Pagaliau atėjo ir Eloisos laimė su Mauro bei Marianos su Ivanu kai nė vienas priešas nemaišo. Ir svarbiausia visi blogiečiai gavo ko nusipelnė. Išties vienas iš gražiausių ir šilčiausių finalų, kokius pastaruoju metu teko matyt. p.s. 155 serijoje Cesar ir Max kalbėjo apie tai, kad Amaya visada priklausė tik Max nepasant, kad buvo Cesar žmona. O Cesar pasakė Max, kad jis ją pasiemė jėga, nes tai buvo jos pareiga ir tada Max įsiūtęs jam vožė. | |
| Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Pen. 06 06, 2014 5:52 am | |
| Pritariu tau visu 100%. Pasirašau po kiekvienu žodžiu. Mane iš tikrųjų labai sujaudino šis finalas, jau seniai nemačiau tokios nuostabios telenovelės pabaigos. Mane taip pat labai sujaudino Amayos poelgis, žinojau, kad ji yra geras, tyras žmogus, bet tikrai nemaniau, kad puls Conzansos taip gelbėti. O ji savo ruoštu atsidėkojo jai paleisdama Max. Lucio personažas vienas iš tyriausių, nuostabiausių ir kiekvienu momentu jis paliesdavo iki sielos gelmių. Tikrai labai džiaugiuosi, kad žiūrėjau šią telenovelę, kad visgi jos neapleidau, kai vienu metu norėjau tai padaryti. | |
| Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Št. 06 07, 2014 6:57 pm | |
| Aš irgi džiaugiuosi, kad pradėjau ir baigiau ją žiūrėti, nes tikrai buvo įdomus projektas. Ir svarbiausia, kad finalas buvo toks koks ir turėjo būti, nepasidavė kitų gerbėjų spaudimui dėl Cons ir Max Ji nebuvo tokia bloga tai būčiau nieko prieš, kad ir jai būtų finale atėjusi meilė su kitu | |
| | | Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Diskusijos | |
| |
| | | | Diskusijos | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
| |
| |
| |
|