TELENOVELIŲ FORUMAS
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Sveiki! Užsukote į geriausią ir šilčiausią telenovelių forumą Lietuvoje, todėl nieko nelauk ir registruokis;)

rodiklisrodiklis  Latest imagesLatest images  RegistruotisRegistruotis  PrisijungtiPrisijungti  

Diskusijos

Go down 
4 posters
Pereiti prie : Previous  1, 2
AutoriusPranešimas
Gabi
Moderatorė
Gabi

Parašė : 4235
Prisijungė : 2009-12-15

Diskusijos - Page 2 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Diskusijos   Diskusijos - Page 2 I_icon_newest_replyPir. 08 26, 2013 6:03 am

Pagaliau pabaigiau. Na ką galiu pasakyt kiek pradžioj patiko tiek pabaigoj pradėjo nusibost. Atsibodo tas pastovus Antonio ir Bellos karas, bet dar labiau nepatiko kai jie būdavo kartu dauguma vietų su jais ypač meilės scenas prasukdavau. Nežinau gal dėlto, kad kažkaip man norėjos, kad Antonijus būtų su Evangelina. Nors kai vis dažniau pradėjo kelt prieš ją ranką man pasidarė jos gaila, kad vis atleidžia tokiam vyrui, kuris net ne visada už tai atsiprašydavo. O ji ne tik, kad Antonijų atstumdavo, bet atvirkščiai prieš jį žemindavosi ir puldavo į isteriją, kas į galą jau ir pradėjo pabost. Bella man patiko su Andresu ir būdama Doña Bella. Kadangi pagrindinės poros nemėgau tai daug įdomiau buvo stebėt šalutinius veikėjus: Ines, Nikolą, Candelos merginas, Consuelą iš kurios prisijuokiau kaip reikiant Juokiuosi Gaudencio, kuris ir juokingas. Vėliau Andrea Fernanda, Gaudencito ir pan. Nors buvo įdomų vietų, bet nuo Marios Antonios pabėgimo, o vėliau pagrobimo prasidėjo visiška nuobodybė praktiškai per visą seriją nieko daugiau nerodė ir taip apie dešimt serijų. O prieš paskutinė išvis ašarų pakalnė visą serija tempiama Antonijaus mirtis, kaip ir paskutinė laidotuvės, teismas, Bellos atsisveikinimas. Na ir pats galas prie kapo visai patiko netgi šiek tiek sugraudino, nors jų meilė niekada nežavėjo.
Beje aš kažkodėl įsivaizdavau, kad Bella neištvers tokios naštos ir pati nusižudys įšokdama į kaskadą, kuri visą laik vienijo ją ir Antonijų.
Atgal į viršų Go down
Vijolina
Yo estoy pensando en ti
Yo estoy pensando en ti
Vijolina

Parašė : 410
Prisijungė : 2012-11-02

RašytiTemos pavadinimas: Re: Diskusijos   Diskusijos - Page 2 I_icon_newest_replyŠt. 11 09, 2013 6:39 am

Taip, ten kai jis mirė gal dvi serijas ir man nepatiko Juokiuosi Bet pagrindinė pora man patiko, patiko tai, kad jie tokie netobuli, kad beveik galėtų būti blogiečiai, bet kartu kažkuo žavėjo. O Bella ir man labiausiai patiko kaip Donija Bella per savo vakarėlius: visada būdavo įdomu spėlioti ką apsirengs ir kurį pasirinks nakčiai Merkiu akį
O Evengelina labai patiko pačioj pradžioj, dar kai prieš susituokdami jie buvo su Antonio.
Atgal į viršų Go down
Gabi
Moderatorė
Gabi

Parašė : 4235
Prisijungė : 2009-12-15

RašytiTemos pavadinimas: Re: Diskusijos   Diskusijos - Page 2 I_icon_newest_replyAntr. 12 03, 2013 11:32 pm

Aha man ir buvo įdomu ką Bella apsirengs ir išsirinks nakčiai. O kaip tau Romano personažas, buvo įdomus ar ne?
Atgal į viršų Go down
Sponsored content

RašytiTemos pavadinimas: Re: Diskusijos   Diskusijos - Page 2 I_icon_newest_reply

Atgal į viršų Go down

Diskusijos
Atgal į viršų 
Puslapis 22Pereiti prie : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» Diskusijos
» Diskusijos
» Diskusijos
» Diskusijos
» Diskusijos