| Gabriela ar Antonia | |
|
|
Gabriela ar Antonia? | Gabriela | | 78% | [ 7 ] | Antonia | | 0% | [ 0 ] | Abi | | 22% | [ 2 ] |
| Iš viso balsų : 9 | | |
|
Autorius | Pranešimas |
---|
Gabi Moderatorė
Parašė : 4235 Prisijungė : 2009-12-15
| Temos pavadinimas: Gabriela ar Antonia Sk. 01 20, 2013 6:54 am | |
| Gabriela Antonia | |
|
| |
Elena Administratorė
| Temos pavadinimas: Re: Gabriela ar Antonia Sk. 01 20, 2013 7:04 am | |
| Gabriela. Patinka jos stiprus charakteris. Megstu tokias pagrindines veikejas. | |
|
| |
Vijolina Yo estoy pensando en ti
Parašė : 410 Prisijungė : 2012-11-02
| Temos pavadinimas: Re: Gabriela ar Antonia Sk. 01 20, 2013 4:22 pm | |
| Abi! Man jos abi patinka, Gabriela todėl, kad nėra iš tų verkšlentojų, o Antonia šiaip įspūdinga moteriškė be to be jos serialas prarastų "prieskonį", patinka jos stilius, išdidumas, valdingumas, na tokia tikra kieta patrona be to moteriškė - skvarbaus proto, netruko išsiaiškinti apie anūkėlį ir pan. Tik galima buvo apsieiti be vyrų nužudymo, galėjo jie sėkmingai numirti patys. Nepatinka man kai blogietės serialuose buna žmogžudės ir visiškos demonės, juk blogybių žmonės dažnai padaro ir nesiimdami žudymo - galėjo ir čia padaryti šiaip blogą, bet nebūtinai žmogžudę, manau tai jos personažui nebūtų pakenkę. | |
|
| |
Gabi Moderatorė
Parašė : 4235 Prisijungė : 2009-12-15
| Temos pavadinimas: Re: Gabriela ar Antonia Št. 02 09, 2013 6:39 am | |
| Aš ir balsavau už abi. Gabrielos personažas kaip pagrindinės iš ties stiprus, bet Antonia taip labai stipri, man patinka jos personažas ir kaip jį vaidina Christian. Iki tol nebuvau mačius jos vaidybos, bet ji šiam vaidmeniui tiesiog puikiai tinka. Kaip, Vijolina paminėjo iš ties suteikia serialui prieskonio. Laukiu kada Gabriela sugrįš stipri ir galinga ir jos abi susirems, turi būt iš ties stiprus karas. | |
|
| |
Anahi Eres mi reina
Amžius : 32 Miestas : Kaunas Parašė : 16079 Prisijungė : 2009-12-14
| Temos pavadinimas: Re: Gabriela ar Antonia Sk. 02 10, 2013 1:13 am | |
| Gabriela man jos personazas lb patinka tikrai idomus | |
|
| |
Ievasa Svečiuojuosi forume
Parašė : 24 Prisijungė : 2013-05-23
| Temos pavadinimas: Re: Gabriela ar Antonia Kv. 05 23, 2013 8:47 pm | |
| Balsavau už Gabrielą. Žinoma ne dėlto, kad Antonia prastesnė, bet visgi Gabrielos personažas turi tą stiprų charakterį, neverkia dėl visko, kaip palyginus iš kitų serialų pagrindinės ir t.t. ;D Ir šiaip man žiauriai patinka Aracely ir kad ir ką ji suvaidintų vistiek būtų super <3 O va Antonia tai irgi neatsilieka nuo Gaby. Nežinai kada kas jai užeis, tokia kaip čia pavadint.. tikrai patrona ;D Ir kai Gabriela grįžo, Antonia nepasidavė ir vistiek tiki, kad čia Gabriela ;D Laukiu kada Antonia sužinos, kad čia tikrai yra Gabriela, o ne Veronica, va tada tai bus geras ;DD | |
|
| |
Dinute* La Mujer Del Vendaval
Parašė : 3823 Prisijungė : 2010-06-22
| Temos pavadinimas: Re: Gabriela ar Antonia Tr. 06 19, 2013 4:41 pm | |
| Gabriela | |
|
| |
Rūtelė Moderatorė
Parašė : 1219 Prisijungė : 2012-01-07
| Temos pavadinimas: Re: Gabriela ar Antonia Pen. 07 12, 2013 4:07 am | |
| Gabriela labiau patik. super personažas, labai man patinka | |