TELENOVELIŲ FORUMAS
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Sveiki! Užsukote į geriausią ir šilčiausią telenovelių forumą Lietuvoje, todėl nieko nelauk ir registruokis;)

rodiklisrodiklis  Latest imagesLatest images  RegistruotisRegistruotis  PrisijungtiPrisijungti  

Seimo rinkimai 2012

Go down 
4 posters
Pereiti prie : 1, 2  Next
AutoriusPranešimas
Angeliukas
I always GET what I WANT
Angeliukas

Parašė : 2072
Prisijungė : 2009-12-14

Seimo rinkimai 2012 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Seimo rinkimai 2012   Seimo rinkimai 2012 I_icon_newest_replyPir. 10 29, 2012 6:45 am

[You must be registered and logged in to see this image.]

Kokia jūsų nuomonė apie 2012 metų rinkimus? Ką palaikote? Už ką balsavote? Kokia jūsų pozicija? Padiskutuokime manau mums jauniems žmonėms svarbia tema Šypsausi
Atgal į viršų Go down
Elena
Administratorė
Elena

Parašė : 37029
Prisijungė : 2011-09-15

RašytiTemos pavadinimas: Re: Seimo rinkimai 2012   Seimo rinkimai 2012 I_icon_newest_replyPir. 10 29, 2012 7:14 am

Nebalsavau nes mums neatnese biliuteniu. Nors siaip ir neketinau balsuot seimo rinkimuose. Buciau tik del referendumo nuejus. Bet kad jau neatnese, tai tiek jau to Juokiuosi Kas del manes tai ka isrinks tas gerai, geriau vistiek nebus. Visi jie tik savo interesu ziuri. Svarbu kad Kubilius nebebutu premjeru ir neisrinktu tos Venckienes su jos gauja.
Atgal į viršų Go down
http://aktoriai.blogspot.com//
Sve?ias
Svečias
Anonymous

RašytiTemos pavadinimas: Re: Seimo rinkimai 2012   Seimo rinkimai 2012 I_icon_newest_replyTr. 10 31, 2012 12:14 am

Ėjau ir balsavau Šypsausi
Džiaugiuosi,kas laimėjo,nes būtent šias 3 partijas ir palaikau Šypsausi
Niekad nepalaikiau ir nemėgau Konservatorių,tai džiaugiuosi,kad jie nelaimėjo ;D
Atgal į viršų Go down
polyanna
Una Maid en Manhatten
Una Maid en Manhatten

Parašė : 830
Prisijungė : 2012-01-20

RašytiTemos pavadinimas: Re: Seimo rinkimai 2012   Seimo rinkimai 2012 I_icon_newest_replyTr. 10 31, 2012 1:33 am

Siaip balsuot galima ir be tu kvietimu, rinkimu diena nueitumet i apylinke ir uzpildytu tokius lapus - juk visko buna, neranda namie ar patys zmones pameta. Pas mus antro turo nebuvo, jau per pirma issirinkom savo atstova i seima. Siaip manau, kad bus labai nestabilus Seimo darbas, nes kelios partijos surinko panasiai balsu, nebus tvirtos koalicijos.
Atgal į viršų Go down
Elena
Administratorė
Elena

RašytiTemos pavadinimas: Re: Seimo rinkimai 2012   Seimo rinkimai 2012 I_icon_newest_replyTr. 10 31, 2012 1:47 am

Na zinau kad galima ir be ju, bet kadangi taip dar nesu balsavus o ir didelio noro nebuvo, nutariau kad tiek to. Dar plius musu balsavimo apylinke tokiam uzkampyje jog kol buciau radus daug laiko jauciu sugaisciau. Kai kelis kartus balsavau, dariau tai paste is anksto, todel toj apylinkej nekarto nesu buvus.
Atgal į viršų Go down
Vijolina
Yo estoy pensando en ti
Yo estoy pensando en ti
Vijolina

Parašė : 410
Prisijungė : 2012-11-02

RašytiTemos pavadinimas: Re: Seimo rinkimai 2012   Seimo rinkimai 2012 I_icon_newest_replyTr. 11 07, 2012 8:37 am

Aš balsavau, turbūt per sąmoningą gyvenimą neesu jokių rinkimų praleidus - arba su tėvais eidavau arba dabar jau pati balsuoju. Tai čia kaip į šventę Šypsausi
Nors šių rezultatai švelniai tariant visai nešventiniai... Kai po pirmo turo ryte įsijungiau kompą - negalėjau patikėti savo akimis, kad žmonės taip galėjo balsuoti...
Atgal į viršų Go down
Angeliukas
I always GET what I WANT
Angeliukas

RašytiTemos pavadinimas: Re: Seimo rinkimai 2012   Seimo rinkimai 2012 I_icon_newest_replyTr. 11 07, 2012 10:19 pm

Šiemet balsavau 1 kartą Šypsausi
Labai džiaugiuosi už tuos kas laimėjo ir jog KONSERVATORIAI neformuoja valdžios Juokiuosi
Atgal į viršų Go down
Vijolina
Yo estoy pensando en ti
Yo estoy pensando en ti
Vijolina

RašytiTemos pavadinimas: Re: Seimo rinkimai 2012   Seimo rinkimai 2012 I_icon_newest_replyTr. 11 07, 2012 11:57 pm

O man kaip tik patinka konservatoriai ir liberalai, DP ir TT - man atrodo blogiausia, ką galima išrinkti, na socdemai dar so so... Gerai, kad bent jau premjeras ne koks Vyktoras bus, nes tada tai būtų gėdos prieš visą Europą Susigėdau
Atgal į viršų Go down
Angeliukas
I always GET what I WANT
Angeliukas

RašytiTemos pavadinimas: Re: Seimo rinkimai 2012   Seimo rinkimai 2012 I_icon_newest_replyKv. 11 08, 2012 1:31 am

o aš man patinka tiek Socdemai,T.T. ir D.P. domiuosi aš politika,skaičiau kiekvienos partijos programa,visuomet žiūrėjau diskusiją ir tikrai mano nuomonė šių partijų programos yra kažkiek panašios. Todėl esu labai patenkinta,kad išrinktos būtent šios partijos. Ką dėl Viktoro tai nuomonė apie jį gana nebloga Šypsausi patinka jo tiesmukiškumas Juokiuosi ką galvoja tą ir sako. O dėl tos bylos,tai čia išvis nesąmonė ;D jeigu 20.000 dolerių teisėsauga išvertė į 200.000 tūks. litų tai čia absurdas visiškas Juokiuosi bet nesigilinsiu į tai ;D o kas susiję su Koncervatoriais niekada nepalaikiau jų. Landsbergis iš viso mano nemėgstamiausias politikas NR.1 po juo eina Kubilius. Apskritai Konservatorių nepalaikau. Antrą kartą Kubilius premjeras ir antrą kartą šalį numarino visiškai. Todėl laabbbaii džiaugiuosi,kad jie ne valdančiuosius sudarys. Žinoma mano poziciją šiuo klausimu su tavimi skyriasi,tad ginčytis manau nepradėsim,nes prie vieningos nuomonės neprieisime vis tiek Juokiuosi
Atgal į viršų Go down
Elena
Administratorė
Elena

RašytiTemos pavadinimas: Re: Seimo rinkimai 2012   Seimo rinkimai 2012 I_icon_newest_replyKv. 11 08, 2012 1:39 am

Man konservatoriai turbut visu laiku nemegiamiausia partija Juokiuosi Pritariu Ingai, kiek Kubilius buvo premjeru, tiek kartu sali privede iki bedugnes krasto. Ir apskritai man konservatyvios paziuros yra labai svetimos, laikau save liberaliu paziuru zmogumi. Kitos pagrindines partijos man kaip ir nekliuna.
Atgal į viršų Go down
Angeliukas
I always GET what I WANT
Angeliukas

RašytiTemos pavadinimas: Re: Seimo rinkimai 2012   Seimo rinkimai 2012 I_icon_newest_replyKv. 11 08, 2012 1:52 am

Va va. Žiūrėjau laidą ir žurnalistė paklausė,kokia dabar būtu Lietuvos užsienio politika.
Tai Kirkilas jai atsakė pacituosiu
"Kokia mes dabar turime užsienio politika? Lietuva užsišaldė iš visų pusių. Reikia palaikyti šiltus santykius su kaimyninėmis valstybėmis."
Aš visiškai pritariu jo nuomonei. Konservatorių vedama politika visiška nesąmonė. Su kaimynėmis nebendraujame visiškai,net su ta pačia Latvija,kai santykiai buvo geri betapo šalti,nes mat Kubilius užsimanė kaip ir Estijoje taip ir Lietuvoje Klaipėdos jūrų uoste kažką statyti ir t.t. Kokie santykiai su Rusija? Mano pozicija reikia pamiršti kas buvo praeityje ir žiūrėti į ateity Šypsausi kiek valstybių buvo SSRS sudėtyje,bet kažkodėl tik viena Lietuva knisa protą Rusijai dėl kompensacijos..
Finansuose-žinoma aš neesu matematikė ir t.t.,bet jau kiek metų kalbama,kad Lietuvoje reikia progresinių mokesčių,kaip pvz. galime paimti Vokietiją ten yra progresiniai mokesčiai ir pažiūrėkite per krizę ji mažiausiai nukentėjo iš visų Europos valstybių.. Bet ne Kubilius geriau pensininkams apkarpys pensijas ir dar didesnius mokesčius įves,kad ir taip kaime ar mažame miestelyje žmogus vos galą su galu suduria..
Todėl labai noriu tikėti,kad šį vyriausybė įgyvendins savo programas ir Lietuvoje gyvenimas pagerės nors kažkiek Šypsausi kad tiek kurie šiuo metu suduria galą su galu galėtu gyventi geriau,o tie kurie emigravę grįžtu atgal,nes ir čia darbo atsiras Šypsausi
Atgal į viršų Go down
Elena
Administratorė
Elena

RašytiTemos pavadinimas: Re: Seimo rinkimai 2012   Seimo rinkimai 2012 I_icon_newest_replyKv. 11 08, 2012 2:02 am

Belieka tiketis jog prezidentei nepavyks kaip nors savo konservatoriu i valdzia prastumt. Dabar va seimo rinkimu rezultatus sumane panaikint matot. Jei panaikintu, tai po puses metu vel naujus rengt reiketu. O tai reiskia jog dar kelis milijonus jiems tektu isleisti is valstybes lesu. Lyg ir taip musu biudzeto skyle maza dar butu. Taupyt jie cia matyt taip ketina. Puiki politika.
Atgal į viršų Go down
Vijolina
Yo estoy pensando en ti
Yo estoy pensando en ti
Vijolina

RašytiTemos pavadinimas: Re: Seimo rinkimai 2012   Seimo rinkimai 2012 I_icon_newest_replyKv. 11 08, 2012 3:19 am

Man Landsbergis patinka, labai gerbiu jį už nepriklausomybę ir tai, kad nėra saldžialiežuvis ir pasako daug teisybės man irgi patinka. Tai žmogus, kuris buvusį CCCP vadovą Gorbačiovą, jam pačiam girdinti pavadino svetimos šalies prezidentu, kai Gorbačiovas lankėsi Lietuvoje mums dar esant CCCP arba pačioj nepriklausomybės pradžioj (dabar jau neatsimenu). Jau vien už tai jį gerbiu.

O dėl to, kad konservatoriai nustekeno Lietuva - taip nėra, pirmiausia, buvo pasaulinė krizė (ne Kubiliaus krizė, konservai buvo išrinkti jau krizei prasidėjus) antra, dar prieš krizę socdemams būnant valdžioje, jie labai sėkmingai išlaidavo ir nieko netaupė, taigi logiška, kad atėjus krizei tada tenka kažkiek taupyti, nebent norėtumėme būti Graikija2. Aš nesakau, kad nebuvo padaryta vienokų ar kitokių klaidų, bet mano nuomone krizės metu konservai tvarkėsi gana neblogai.

Elena, dėl liberalių pažiūrų >> na mano asmeninės pažiūros sakyčiau labiau konservatyvios, bet koks Liberalų sąjūdis man patinka, nėra gal jie tobuli, bet šiaip man atrodo ten gana intelektualūs žmonės susirinkę.
Atgal į viršų Go down
Angeliukas
I always GET what I WANT
Angeliukas

RašytiTemos pavadinimas: Re: Seimo rinkimai 2012   Seimo rinkimai 2012 I_icon_newest_replyKv. 11 08, 2012 4:02 am

O aš Landsbergio negerbiu ir niekada negerbsiu. Šį asmenybė niekad nepatiko ir nepatiks.
Sutinku,kad pasaulinė krizė kažkiek prisidėjo prie mūsų šalies ekonomikos žlugimo. Bet pala,kodėl Graikija nr. 2? Kodėl ne Vokietija? Ji taip pat išlaidi valstybė,bet krizės metu vyriausybė susitvarkė ir palaiko šalyje tvarka. Visos tos naktinės reformos ir konservatorių valdymas privedė prie to,kad emigracija padidėjo du kartus,bedarbių daug,vos vos pragyvenančių žmonių yra tūkstančiai štai rezultatas kaip ir sakiau naktinės reformos.
Atgal į viršų Go down
Vijolina
Yo estoy pensando en ti
Yo estoy pensando en ti
Vijolina

RašytiTemos pavadinimas: Re: Seimo rinkimai 2012   Seimo rinkimai 2012 I_icon_newest_replyKv. 11 08, 2012 6:20 am

Todėl, kad Vokietija yra 80 milijonų kas yra didelė rinka, štai Lenkija su 40čia milijonų, būdama didelė rinka kai visur buvo smukimas vienintelė is ES rodė nors ir nedidelį, bet ekonomikos augimą. Didelėje rinkoje viskas ir funkcionuoja šiek tiek kitaip. Kitas aspektas - norint daugiau išleisti reikia skolintis, o palūkanos už kurias skolintųsi ta pati Vokietija ir Lietuva - skiriasi ne Lietuvos naudai.

Dėl bedarbių ir sunkiai pragyvenančių žmonių - mano komentaras ne tiek susijęs su konkrečia partija, kiek bendras pastebėjimas (nes prie visų valdžių žmonės skundžiasi, kad neturi pinigų - tiek prie socdemų, tiek prie konservų). Man tekę būti Vakarų Europos miestuose, kur jau neva tai turtingi žmonės turėtų gyventi, bet kai kuriuose tiek valkatų ir elgetų teko matyti, kiek nesu mačius nei Vilniuj nei Kaune, tik arčiau miesto centro - ir vos ne ant kiekvieno kampo, kiekvienam metro ir pan. Taip kad visur visko yra...
Atgal į viršų Go down
Sponsored content

RašytiTemos pavadinimas: Re: Seimo rinkimai 2012   Seimo rinkimai 2012 I_icon_newest_reply

Atgal į viršų Go down

Seimo rinkimai 2012
Atgal į viršų 
Puslapis 12Pereiti prie : 1, 2  Next
 Similar topics
-
» Telenovelių rinkimai 2014
» Telenovelių rinkimai 2015 ---REZULTATAI---
» Los graduados (2012)
» Infames (2012)
» La Duena (2012)