| Kuri Juan Marcos tinka labiau? | |
|
+8locura evelina* Anahi Elena Kristina Bianca Nora Gabi 12 posters |
|
Kuri? | Angela | | 64% | [ 9 ] | Laura | | 36% | [ 5 ] |
| Iš viso balsų : 14 | | |
|
Autorius | Pranešimas |
---|
Vikulee2525 Svečiuojuosi forume
Parašė : 22 Prisijungė : 2012-11-11
| Temos pavadinimas: Re: Kuri Juan Marcos tinka labiau? Pir. 11 12, 2012 1:16 am | |
| Na savo nuomonę reikėjo pasilaikyti sau tikriausiai. O Jose Luis Resendez tikrai negaliu pasakyti, kad nemėgstu ir tikrai neįžeidinėju, jis man patinka kaip aktorius. Tiesiog kaip man atrodo taip ir pasakiau. O gėjus neturėtų būti įžeidimas, nes šiais laikais tai taip pat natūralu kaip valytis dantis. | |
|
| |
Elena Administratorė
| Temos pavadinimas: Re: Kuri Juan Marcos tinka labiau? Pir. 11 12, 2012 1:27 am | |
| Kad buti gejum yra izeidimas as tikrai nerasiau. Nieko pries juos neturiu. Tiesiog rasau jog tavo pasisakymas is pirsto lauztas. Nereik skaityt tarp eiluciu to ko nera. Ir daugiau sita tema diskutuot tikrai nebenoriu Kas del nuomones, tai manau jog sita apklausa tikrai nebuvo tinkama vieta isreiksti tokiai nuomonei. O jei jau isreiskei, tai nereik stebetis jog kitos merginos irgi isreiske savo nuomone. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Kuri Juan Marcos tinka labiau? Pir. 11 12, 2012 1:36 am | |
| Nežinojau, kad čia yra tokių aršių gerbėjų. Čiaupiuosi. | |
|
| |
Elena Administratorė
| Temos pavadinimas: Re: Kuri Juan Marcos tinka labiau? Pir. 11 12, 2012 1:40 am | |
| Nei as arsi gerbeja nei kas. Jis net neieina i mano megstamiausiu aktoriu sarasa | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Kuri Juan Marcos tinka labiau? Pir. 11 12, 2012 1:45 am | |
| Tvarkoj. O siaip tai apie tą orientaciją tai užsiminiau šiaip. Tikrai orientacija neturi reikšmės ar jis aistringas seriale ar ne. Manau tai priklauso nuo aktoriaus profesionalumo. | |
|
| |
Rūtelė Moderatorė
Parašė : 1219 Prisijungė : 2012-01-07
| Temos pavadinimas: Re: Kuri Juan Marcos tinka labiau? Pir. 11 12, 2012 1:50 am | |
| Aš balsavau, kad su Laura. O kas dėl to gėjaus, tai pritariu pasisakiusiom merginoms, kad netinka aktorės, nereiškia, kad jis gėjus, tai pavyzdžui kalbant apie tą patį serialą, ASnecar su Porras man irgi siaubingai netinka, tai čia suprast, kad jis gėjus ar jinai lesbietė? Ar kad jinai neprofesionali? Nes Porras aistringumu, manau, nelabai kas drįstų abejoti Na, švelniai tariant keistas požiūris, kad jeigu netinka, tai gėjus, na, bet visokių yra.. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Kuri Juan Marcos tinka labiau? Pir. 11 12, 2012 1:54 am | |
| Na jeigu panelės nesupratot, kad dėl gėjaus replika buvo mesta šiaip sau. ;DD Čia ir durniui aišku, kad aistringumas priklauso nuo aktoriaus profesionalumo. O apie orientaciją nuomonę susidariau visai pagal kitus dalykus. | |
|
| |
Elena Administratorė
| Temos pavadinimas: Re: Kuri Juan Marcos tinka labiau? Pir. 11 12, 2012 2:04 am | |
| Na sorry, bet protingi zmones repliku siaip sau nemeto. Jei nezinojai, tai pries rasant patartina pagalvot, o ne rasyt kas ant seiles uzejo. Del aistringumo ir profesionalumo, tai irgi visiskai nesutinku. Paimkim pavyzdziui Mario Cimarro. Profesionalumo pas ji nulis, bet aistringu scenu tikrai ne viena esu macius. Aciu dievui reiskia kad nesu durne nes man tai jog aistringumas priklauso nuo profesionalumo nera taip aisku kaip tau | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Kuri Juan Marcos tinka labiau? Pir. 11 12, 2012 2:09 am | |
| Tikriausiai tai pasakiau ne tiesioginiame eteryje ;DDD O kad čia forume mestelėjau tai nereiktų per daug piktintis. | |
|
| |
Dinute* La Mujer Del Vendaval
Parašė : 3823 Prisijungė : 2010-06-22
| Temos pavadinimas: Re: Kuri Juan Marcos tinka labiau? Pir. 06 24, 2013 2:50 pm | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Kuri Juan Marcos tinka labiau? | |
| |
|
| |
| Kuri Juan Marcos tinka labiau? | |
|