TELENOVELIŲ FORUMAS
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Sveiki! Užsukote į geriausią ir šilčiausią telenovelių forumą Lietuvoje, todėl nieko nelauk ir registruokis;)

rodiklisrodiklis  Latest imagesLatest images  RegistruotisRegistruotis  PrisijungtiPrisijungti  

Diskusijos

Go down 
+6
christine8865
Kristina
polyanna
Nora
lepeckoja
Maria Del Carmen
10 posters
Pereiti prie : Previous  1, 2
AutoriusPranešimas
Gabbana
Este es mi pecado.Cual es el tuyo?
Este es mi pecado.Cual es el tuyo?
Gabbana

Parašė : 36
Prisijungė : 2012-11-10

Diskusijos - Page 2 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Diskusijos   Diskusijos - Page 2 I_icon_newest_replyPen. 04 26, 2013 5:33 am

Gal kas žinote, ką Olgos netikras tėvas yra jai padaręs? nes kai prasukau paskutinę serija jis ją taip įdomiai užsipuolė, ir ji pas psichiatrus lankėsi ar kartais tik jos ne tvirkino?
Atgal į viršų Go down
Demi
Yo no puedo enamorarme de ti
Yo no puedo enamorarme de ti
Demi

Parašė : 140
Prisijungė : 2013-07-06

RašytiTemos pavadinimas: Re: Diskusijos   Diskusijos - Page 2 I_icon_newest_replyPen. 07 19, 2013 7:51 am

Man jame įdomus tik Olgos ir Patricijaus personažais:)
Atgal į viršų Go down
Maria Del Carmen
Cuando me enamoro
Cuando me enamoro
Maria Del Carmen

Parašė : 2100
Prisijungė : 2009-12-14

RašytiTemos pavadinimas: Re: Diskusijos   Diskusijos - Page 2 I_icon_newest_replyKv. 07 25, 2013 2:33 pm

Niekaip nesuprantu kodėl šio serialo buvo maži reitingai. Jis man atrodo gyvenimiškas ir tikroviškas, nes pati esu mačius savom akim panašių situacijų, kaip motinos aukojasi dėl savo vaikų. Na, arba vis pataikau pasižiūrėt vietas, kur šneka protingais dialogais, o ne nesąmonės kaip kokioje "Natalijoje".
Man patinka Adrianos Louvier personažas Olga.
Atgal į viršų Go down
Elena
Administratorė
Elena

Parašė : 37029
Prisijungė : 2011-09-15

RašytiTemos pavadinimas: Re: Diskusijos   Diskusijos - Page 2 I_icon_newest_replyKv. 07 25, 2013 9:48 pm

Kaip tik sitos telenoveles reitingai nebuvo mazi. I pabaiga man atrodo apskritai buvo viena ziurimiausiu noveliu Meksikoje.
Atgal į viršų Go down
http://aktoriai.blogspot.com//
Maria Del Carmen
Cuando me enamoro
Cuando me enamoro
Maria Del Carmen

RašytiTemos pavadinimas: Re: Diskusijos   Diskusijos - Page 2 I_icon_newest_replyTr. 08 07, 2013 4:37 am

Tada, lietuviai again spaudoje nusišnekėjo, nes kažkokiame tai žurnale, berods "Viltys ir likimai" rašė, kad telenovelė gerais reitingais nepasižymėjo. Epic fail, folks.Kiek serijų jų parodyta?
Atgal į viršų Go down
Elena
Administratorė
Elena

RašytiTemos pavadinimas: Re: Diskusijos   Diskusijos - Page 2 I_icon_newest_replyTr. 08 07, 2013 4:47 am

Tame zurnale pastoviai nusisneka, aiskiai raso zmones kurie visiskai nesidomi telenovelem, tik pamato kazkokiam saltinyje koki ganda ir iskrat uz tiesa priima.
Siandien parode 82 serija.
Atgal į viršų Go down
Maria Del Carmen
Cuando me enamoro
Cuando me enamoro
Maria Del Carmen

RašytiTemos pavadinimas: Re: Diskusijos   Diskusijos - Page 2 I_icon_newest_replyTr. 08 07, 2013 5:24 am

O kiek iš viso dar liko? Gal kas galite paspoilinti kaip baigsis Olgai? Šiandien žiūrėjau seriją, patiko man. Manau, kad ryt žiūrėsiu dar vieną seriją. Patinka ta mergina, kuri rengiasi tomboyish.
Atgal į viršų Go down
Elena
Administratorė
Elena

RašytiTemos pavadinimas: Re: Diskusijos   Diskusijos - Page 2 I_icon_newest_replyTr. 08 07, 2013 5:28 am

Apie 30 kazkur.
Atgal į viršų Go down
Sponsored content

RašytiTemos pavadinimas: Re: Diskusijos   Diskusijos - Page 2 I_icon_newest_reply

Atgal į viršų Go down

Diskusijos
Atgal į viršų 
Puslapis 22Pereiti prie : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» Diskusijos
» Diskusijos
» Diskusijos
» Diskusijos
» Diskusijos