TELENOVELIŲ FORUMAS
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Sveiki! Užsukote į geriausią ir šilčiausią telenovelių forumą Lietuvoje, todėl nieko nelauk ir registruokis;)

rodiklisrodiklis  Latest imagesLatest images  RegistruotisRegistruotis  PrisijungtiPrisijungti  

Diskusijos

Go down 
+3
Paola
Maria Del Carmen
Evil Regals
7 posters
Pereiti prie : Previous  1, 2
AutoriusPranešimas
Angeliukas
I always GET what I WANT
Angeliukas

Parašė : 2072
Prisijungė : 2009-12-14

Diskusijos - Page 2 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Diskusijos   Diskusijos - Page 2 I_icon_newest_replyPen. 11 30, 2012 1:10 am

Tik šiandien pradėjau žiūrėti ir žinokit mane jis taip pat sudomino Šypsausi
Atgal į viršų Go down
Sve?ias
Svečias
Anonymous

RašytiTemos pavadinimas: Re: Diskusijos   Diskusijos - Page 2 I_icon_newest_replySk. 12 02, 2012 8:41 pm

Peržiūrėjau 1 sezoną Šypsausi
Na ką ;D Puikus serialas,įtraukiantis siužetas vis norisi sužinoti kas bus toliau ;D aktoriai puikiai parinkti Šypsausi Tikrai vertas pasižiūrėti serialas,nes scenarijus tikrai netradicinis Šypsausi Pradėsiu žiūrėti 2 sezoną Šypsausi
Atgal į viršų Go down
Svečias
Svečias
Anonymous

RašytiTemos pavadinimas: Re: Diskusijos   Diskusijos - Page 2 I_icon_newest_replySk. 12 02, 2012 8:58 pm

Žiūriu ir laukiu nesulaukiu naujų serijų Šypsausi Puikus serialas,man labai patinka Šypsausi
Atgal į viršų Go down
polyanna
Una Maid en Manhatten
Una Maid en Manhatten

Parašė : 830
Prisijungė : 2012-01-20

RašytiTemos pavadinimas: Re: Diskusijos   Diskusijos - Page 2 I_icon_newest_replyAntr. 12 04, 2012 12:42 am

Kada nauja serija, po Naujuju?
Atgal į viršų Go down
Angeliukas
I always GET what I WANT
Angeliukas

RašytiTemos pavadinimas: Re: Diskusijos   Diskusijos - Page 2 I_icon_newest_replyAntr. 12 04, 2012 1:05 am

Jo,Sausio 6 d. Šypsausi
Atgal į viršų Go down
Evil Regals
Y Esta vez no sere tu princesa de sal
Evil Regals

Amžius : 106
Parašė : 1240
Prisijungė : 2012-01-07

RašytiTemos pavadinimas: Re: Diskusijos   Diskusijos - Page 2 I_icon_newest_replyPir. 03 11, 2013 2:59 am

Baigiu peržiūrėti antrąjį sezoną, kuo toliau, tuo jis man labiau vis patinka ir patinka, siužetas visada įdomus. O ir aktoriai tikrai labai gerai parinkti.
Atgal į viršų Go down
Dinute*
La Mujer Del Vendaval
La Mujer Del Vendaval
Dinute*

Parašė : 3823
Prisijungė : 2010-06-22

RašytiTemos pavadinimas: Re: Diskusijos   Diskusijos - Page 2 I_icon_newest_replyPir. 09 30, 2013 4:04 pm

Jau yra 3sezono 1serija Šypsausi 

Bet man kazko nelabai ji, nezinau, kazkaip nebelabai idomu ziureti Juokiuosi 
Atgal į viršų Go down
Angeliukas
I always GET what I WANT
Angeliukas

RašytiTemos pavadinimas: Re: Diskusijos   Diskusijos - Page 2 I_icon_newest_replyPir. 09 30, 2013 4:08 pm

Vat man irgi ;D jau 2 sezono pabaiga manęs nežavėjo ;D Tai kažkaip labai abejoju,kad žiūrėsiu 3 ;D
Atgal į viršų Go down
Dinute*
La Mujer Del Vendaval
La Mujer Del Vendaval
Dinute*

Parašė : 3823
Prisijungė : 2010-06-22

RašytiTemos pavadinimas: Re: Diskusijos   Diskusijos - Page 2 I_icon_newest_replyPir. 09 30, 2013 4:16 pm

As dabar 1serija ka tik ziurejau, bet taip kad idomu tai nepasakyciau, o ir nauju serialu daug atsirado, manau idomesniu bus Juokiuosi 
Atgal į viršų Go down
polyanna
Una Maid en Manhatten
Una Maid en Manhatten

RašytiTemos pavadinimas: Re: Diskusijos   Diskusijos - Page 2 I_icon_newest_replyAntr. 10 01, 2013 12:30 am

Sitas serialas taip pat kuo toliau, tuo labiau ne mano skonio, ziuriu labiau is iprocio. 2 sezone buvo vos viena kita idomi serija.
Atgal į viršų Go down
Evil Regals
Evil Regals

Amžius : 106
Parašė : 1240
Prisijungė : 2012-01-07

RašytiTemos pavadinimas: Re: Diskusijos   Diskusijos - Page 2 I_icon_newest_replyPir. 03 07, 2016 4:12 am

Evil Regals rašo:
Baigiu peržiūrėti antrąjį sezoną, kuo toliau, tuo jis man labiau vis patinka ir patinka, siužetas visada įdomus. O ir aktoriai tikrai labai gerai parinkti.

5 sezonas jau visiškai nebeįdomus, net gaila buvo taškų, už pirmų trijų serijų atsisiuntimą. Nesuprantu tų, kurie šitaip tęsia ir tęsia serialus iki begalybės, kol jie tampa nebeįdomus.
Atgal į viršų Go down
polyanna
Una Maid en Manhatten
Una Maid en Manhatten

RašytiTemos pavadinimas: Re: Diskusijos   Diskusijos - Page 2 I_icon_newest_replyAntr. 03 08, 2016 1:10 am

JAV vis dar gerai ziurimas, nesuprantu, kodel. Man ten nei istorija derinas, nera logikos ir viskas supainiota, nera idomu ziuret.
Atgal į viršų Go down
Angeliukas
I always GET what I WANT
Angeliukas

RašytiTemos pavadinimas: Re: Diskusijos   Diskusijos - Page 2 I_icon_newest_replyAntr. 03 08, 2016 3:29 pm

Aš pirmus sezonus žiūrėjau Šypsausi tikrai buvo įdomu,bet paskiau mečiau.. Užkniso Juokiuosi tas pats per tą patį... 
Atgal į viršų Go down
Sponsored content

RašytiTemos pavadinimas: Re: Diskusijos   Diskusijos - Page 2 I_icon_newest_reply

Atgal į viršų Go down

Diskusijos
Atgal į viršų 
Puslapis 22Pereiti prie : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» Diskusijos
» Diskusijos
» Diskusijos
» Diskusijos
» Diskusijos