| Diskusijos | |
|
+14polyanna Elena Gabbana Vikulee2525 locura Justė. Eglė Anahi monikute19 Rūtelė Dinute* Kristina Violla Gabi 18 posters |
|
Autorius | Pranešimas |
---|
polyanna Una Maid en Manhatten
Parašė : 830 Prisijungė : 2012-01-20
| Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Pir. 11 19, 2012 1:11 am | |
| O man atrodo, kad Verdugo mirs, nes jam negali baigtis gerai. Tik gal per anksti, juk tada neliktu kliuciu Migueliui but su Fabiola. Kap ten bebutu, laukiu Jesuso pasirodzmo, puikus aktorius ji vaidins.
Nikolas po to nelaiming atsitikimo taip bjauriai bendravo su tevais, kad norejos jam gerokai trinktelt. | |
|
| |
Elena Administratorė
| |
| |
Kristina Moderatorė
Parašė : 11245 Prisijungė : 2010-05-24
| Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Antr. 11 20, 2012 7:13 pm | |
| Labai gaila, kad mirė Javier, buvo vienas iš geriausių bent man šioje istorijoje. Liūdna buvo matyt Ringo ir Jessica verkiant, jei išties nuoširdžiai jį mylėjo. Būčiau labiau norėjus, kad mirtų Miguel. Vientelis pliusas Javier mirtyje, kad dabar pasirodys Jesus Aš manau, kad Fabiola taip lengvai neišeis iš Javier namų, Ringo jau tuo pasirūpins gražiai visi pakalbėjo atsveikinant su Javiu | |
|
| |
Gabbana Este es mi pecado.Cual es el tuyo?
Parašė : 36 Prisijungė : 2012-11-10
| Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Tr. 11 21, 2012 9:52 pm | |
| Gal kas žinote kodėl Vanessa Pose ir Jon Ecker pora pasitraukė iš šio serialo? ;( | |
|
| |
Elena Administratorė
| Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Kv. 11 22, 2012 12:55 am | |
| Nes telenoveles kureja Marcela Citerrio nutare jog reiketu daugiau laiko skirti Fabiolos ir Miguel porai, todel sumaste pora veikeju nurasyt. Deja, telenovelei tai neisejo i gera. Miguel ir Fabiolos istorija tokia nuobodi, jog telenovele is labai idomios tapo labai jau vidutiniska. Emma ir Pablo buvo simtakart idomesni. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Pen. 11 23, 2012 1:07 am | |
| Emma ir Pablo turetu pasiodyti tik paskutineje serijoje. kai atsirado Fabiola su Migueliu, apie juos kiek prisiemnu ne zodzio nebuvo prasitarta, visai kitas serialas pasidare. Verdugo kazkaip gaila, gal del to, kad buvo toks zmogiskas personazas su savo silpnybenis. Netgi noretus, kad Yvonne liktu su Mgueliu, o Fabiola ka nors kita susirastu, bet suprantu, kad to nebus. | |
|
| |
Elena Administratorė
| Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Pen. 11 23, 2012 1:18 am | |
| Na is Marcelos visko galima tiketis. Zadejo jog Emma ir Pablo gris paskutinei serijai, bet as nesu linkus jos pazadu tiketi 100%. Ji taip uzsizaide su Miguel ir Fabiola jog dauguma veikeju pamirso ir nustume i antra plana. Labai tikiuosi jog ji padarys tai ka zadejo, bet nenustebsiu jei vis delto bus tai pamirsus. Vanessa Pose siuo metu yra Venesueloj ir neaisku kada ketina is ten grizti. O filmavimai manau jau kita savaite turetu pagaliau pasibaigti. | |
|
| |
Kristina Moderatorė
| Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Pen. 11 23, 2012 2:03 am | |
| Po Verdugo mirties man pakelia nuotaką telenovelėje Jesus, patiko jo pirmieji pasirodymai. Tikiu, kad ir toliau jo veikėjas pridarys visko. Xa patiko kai jis Fer apgavo sugundė, o po to paliko lovoje nieko nepešusia dabar kai jau Miguel tiesą apie Almą žino vėl matyt prasidės gaudau ir bėgu su Fabiola Galėtų Jesus visus i vietą pastayt | |
|
| |
Gabi Moderatorė
Parašė : 4235 Prisijungė : 2009-12-15
| Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Pen. 11 23, 2012 4:31 am | |
| Man dabar įdomus tik Jesus personažas, kitą dauguma prasuku. Jesus su Fer ir tuo vyru, kur turėjo žmonių namų dokumentus tikrai gerai pasielgė Man jis atrodo geresnis už Verdugo toks su visais žmonėm teisingesnis ir Ringo priminė, kad jo nuomone Ringo turėjo mokytis, o ne eiti šiuo keliu. Vienu žodžiu Miguel Varoni kaip visada vaidina puikiai, jo personažas iškart pritraukė mano dėmesį. Aj tiesa Anchela su tuo tamsiu peruku atrodo daug gražiau galėtų su juo ir likti, nors aišku jos vaidybos tai nepagerins | |
|
| |
Kristina Moderatorė
| Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Pen. 11 23, 2012 7:58 pm | |
| Aš įdėmiau dabar žiūriu tik vietas kur yra Jesus, Ringo, Laura ir Jessica, o visas kitas scenas tik taip ką nors darydama pražiūriu Jeigu nebūtų šių personažų nebežiūrėčiau novelės | |
|
| |
Gabbana Este es mi pecado.Cual es el tuyo?
Parašė : 36 Prisijungė : 2012-11-10
| Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Št. 11 24, 2012 10:14 pm | |
| Tai jau tikrai manau padarė didelę klaida kai išmetė Emos ir Pablo pora o Fabiolos ir Migelio pora visai neįdomi. Kur kas būtų buvę įdomiau, jei Verdugo butu buvęs įsimylėjęs Samanta tada tikrai labai įdomų būtų, o Fabiola visai ne į tema tam Verdugo. Žiauriai jis man patiko, tik tiek, kad negalėjau pakęsti jog apsėstas Fabiolos, jam Samanta kur kas labiau tiktų. Ir šiaip su tuo serialu padarė visiška makalynę tikrai lyg kitas serialas. O dar didesnis absurdas, kad Fabiola dabar pagrindinė veikėja su Migeliu. :DDDDDDDDD Ai dar pamiršau pridurti, šlykštu žiūrėti kūrėjų sumanytą scenarijų kai Migelis ir Verdugo 45+ o jai vos 20+ lyg nu baisu žiūrėti, koks amžiaus skirtumas, kai tėvas su dukra | |
|
| |
Eglė Yo se que no me olvidaras aunque te vayas
Amžius : 24 Parašė : 116 Prisijungė : 2010-12-05
| Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Sk. 11 25, 2012 3:09 am | |
| Patiko man, kai Ivonne susitiko Jesus. Iš tiesų, labai graži pora jų. dar patiko tas momentas, kai Jesus pasakė, kad jeigu ji jam duos antausį, tai ir jos kirpėjas gaus Išvis labai charizmatiškas personažas atrodo bus. Tik tikiuosi scenaristai nebus sugalvoję, kad jis ir Fabiolą pamiltų nes tada tai išvis katastrofa būtų. Nes pavyzdžiui Verdugo personažą sugadino tai nuolatinis svaigimas dėl jos. Šiaip turėtų būt įdomu, kai jau visi pagrindiniai bus Kolumbijoj, gal pagaliau atsikratys Fernandos O šiaip iš dabartinių personažų man irgi labiausiai patinka Jesus, Ivonne(kai su Jesus būna), Ringo, Laura. Ai va, dar juokinga buvo, kai Nicolas bandė Willy pamėgdžiot sakydamas Navarow | |
|
| |
Elena Administratorė
| Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Sk. 11 25, 2012 3:33 am | |
| Na "nuostabioji" Fabiola netik Verdugo personaza sugadino, bet ir Miguel personaza. Iki jos atsiradimo Miguel buvo vienas geriausiu telenoveles personazu, o kai susidejo su ja, tapo vienu labiausiai uzknisanciu. Jei jau ta veikeja turejo but tokia nepakartojama, del kurios visi vyrai eina is proto, tai gal bent reikejo parinkt aktore, kuri turetu daugiau charizmos, o ne vaidintu kiekvienoj scenoj ta pacia nuskriaustos mergaites veido israiska. O ir kazkokia isskirtine grazuole ji irgi nera. Apie siuzeta parinkta jos veikejai tai jau net nekalbu. Jesus personazas kolkas man labai patinka. Su Yvonne scenos buvo puikios, matosi jog tarp aktoriu yra nebloga chemija | |
|
| |
Eglė Yo se que no me olvidaras aunque te vayas
Amžius : 24 Parašė : 116 Prisijungė : 2010-12-05
| Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Sk. 11 25, 2012 3:54 am | |
| Jau apie Miguel personažą net pamiršau, kad prieš Fabiolai atsirandant tikrai puikus buvo. Galėjo jį su ta Cecilia suvest, arba Alejandrą palikt, žymiai geriau būtų buvę. Va ko nekenčiu novelėse tai tų kenčiančių iš meilės. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Pir. 11 26, 2012 12:26 am | |
| Jesuso personazas inese idomumo, man tik nelabai patinka, kaip jis atrodo, toks laukinis. | |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Diskusijos | |
| |
|
| |
| Diskusijos | |
|