TELENOVELIŲ FORUMAS
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Sveiki! Užsukote į geriausią ir šilčiausią telenovelių forumą Lietuvoje, todėl nieko nelauk ir registruokis;)

rodiklisrodiklis  Latest imagesLatest images  RegistruotisRegistruotis  PrisijungtiPrisijungti  

Kiek balų verta ši telenovelė?

Go down 
+6
Anastasia
Angeliukas
Violla
Eglė
Kristina
Gabi
10 posters

10
Kiek balų verta ši telenovelė? Vote_lcap118%Kiek balų verta ši telenovelė? Vote_rcap1
 18% [ 2 ]
9
Kiek balų verta ši telenovelė? Vote_lcap127%Kiek balų verta ši telenovelė? Vote_rcap1
 27% [ 3 ]
8
Kiek balų verta ši telenovelė? Vote_lcap118%Kiek balų verta ši telenovelė? Vote_rcap1
 18% [ 2 ]
7
Kiek balų verta ši telenovelė? Vote_lcap19%Kiek balų verta ši telenovelė? Vote_rcap1
 9% [ 1 ]
6
Kiek balų verta ši telenovelė? Vote_lcap19%Kiek balų verta ši telenovelė? Vote_rcap1
 9% [ 1 ]
5
Kiek balų verta ši telenovelė? Vote_lcap10%Kiek balų verta ši telenovelė? Vote_rcap1
 0% [ 0 ]
4
 9% [ 1 ]
3
 9% [ 1 ]
2
Kiek balų verta ši telenovelė? Vote_lcap10%Kiek balų verta ši telenovelė? Vote_rcap1
 0% [ 0 ]
1
 0% [ 0 ]
Iš viso balsų : 11

AutoriusPranešimas
Gabi
Moderatorė
Gabi

Parašė : 4235
Prisijungė : 2009-12-15

Kiek balų verta ši telenovelė? Empty
RašytiTemos pavadinimas: Kiek balų verta ši telenovelė?   Kiek balų verta ši telenovelė? I_icon_newest_replyTr. 01 04, 2012 12:46 am

Kiek balų įvertintumėte šią telenovelę ir kodėl? Šypsausi

Atgal į viršų Go down
Kristina
Moderatorė
Kristina

Parašė : 11245
Prisijungė : 2010-05-24

RašytiTemos pavadinimas: Re: Kiek balų verta ši telenovelė?   Kiek balų verta ši telenovelė? I_icon_newest_replyTr. 01 04, 2012 4:24 am

9 - buvo gana įdomi novelė, ypač pradžia, o ypatingai nuo vidurio kada Vicky atsigavo iš komos, kada numirė Aurora, kada Christian ir Nina pradėjo savo istorija
Atgal į viršų Go down
http://twitter.com/angelineFCLT
Eglė
Yo se que no me olvidaras aunque te vayas
Yo se que no me olvidaras aunque te vayas

Amžius : 24
Parašė : 116
Prisijungė : 2010-12-05

RašytiTemos pavadinimas: Re: Kiek balų verta ši telenovelė?   Kiek balų verta ši telenovelė? I_icon_newest_replyTr. 01 04, 2012 4:30 pm

daviau 7. kaip ir kažkada anksčiau buvau sakius, pati idėja novelės yra originali ir nebloga, tačiau tikrai būdavo vietų kai tiesiog prasukdavau. man kažkaip irgi pradėjo patikt kai Vikę atgaivino, įdomesnės serijos pasidarė, tačiau vidurys nelabai patiko, o ir gale tempimas kažkiek jautėsi Šypsausi
Atgal į viršų Go down
Violla
Cuando me enamoro
Cuando me enamoro
Violla

Amžius : 28
Parašė : 2122
Prisijungė : 2009-12-14

RašytiTemos pavadinimas: Re: Kiek balų verta ši telenovelė?   Kiek balų verta ši telenovelė? I_icon_newest_replyKv. 01 05, 2012 12:56 am

Sunku apsispresti... Merginos minejo, kad ideja originali ir nebloga- siam teiginiui as pritariu.
Bet mano manymusiame seriale per daug tos mistikos buvo: uzsaldymas, hipnotizavimas... man tai nepatiko, uzsaldyta galejo buti tik Aurora....Nezinau prie ko dar prikibti Šypsausi Noreciau parasyti kokius 7, bet Lorenzas, Blanka ir Sesaris, Nina ir Kristijanas man labai patiko Įsimylėjau (ypac Lorenzas). Taigi, si seriala vertinu 8 balais Šypsausi
Atgal į viršų Go down
Angeliukas
I always GET what I WANT
Angeliukas

Parašė : 2072

RašytiTemos pavadinimas: Re: Kiek balų verta ši telenovelė?   Kiek balų verta ši telenovelė? I_icon_newest_replyKv. 01 05, 2012 6:38 pm

Aš daviau 4. Man telenovėlė visiškai nepatiko ;D aišku buvo kai kur įdomu,bet visas vaizdas man prastokas.. Mistika.. Žmonės užšaldomi... Nepatiko man visiškai..
Atgal į viršų Go down
Anastasia
Elena contra Elena
Elena contra Elena
Anastasia

Amžius : 33
Parašė : 162
Prisijungė : 2011-06-15

RašytiTemos pavadinimas: Re: Kiek balų verta ši telenovelė?   Kiek balų verta ši telenovelė? I_icon_newest_replyPen. 01 06, 2012 3:29 am

10 nes viskas buvo idomu, man žiauriai patiko:)
Atgal į viršų Go down
Anahi
Eres mi reina
Eres mi reina
Anahi

Amžius : 32
Parašė : 16079

RašytiTemos pavadinimas: Re: Kiek balų verta ši telenovelė?   Kiek balų verta ši telenovelė? I_icon_newest_replyPen. 01 06, 2012 4:49 am

3 nes man visiskai nepatiko toks neaiskus siuzetas kad...
Atgal į viršų Go down
Rūtelė
Moderatorė
Rūtelė

Parašė : 1219
Prisijungė : 2012-01-07

RašytiTemos pavadinimas: Re: Kiek balų verta ši telenovelė?   Kiek balų verta ši telenovelė? I_icon_newest_replyAntr. 01 10, 2012 11:02 pm

Daviau 9, gal kiek per daug "šaudau, gaudau", tačiau tikrai įdomi, su intrigėle, dauguma aktorių irgi neblogų.
Atgal į viršų Go down
Elena
Administratorė
Elena

Parašė : 37029
Prisijungė : 2011-09-15

RašytiTemos pavadinimas: Re: Kiek balų verta ši telenovelė?   Kiek balų verta ši telenovelė? I_icon_newest_replySk. 03 18, 2012 10:00 pm

9. Jei ne etapas kai Aurora buvo su Martin, buciau ir 10 davus Juokiuosi Tas tarpsnis buvo nuobodokas, nes jie kartu visiskai netiko. Bet kai atgaivino Vicky, prasidejo pats idomiausias telenoveles etapas. Per interneta pamenu nuo ten ir pradejau ziureti. O paskui pradzia ziurejau kai per tv3 rode. Siuzetas man patiko, labai originali ideja. Surinkta labai gera aktoriu komanda. O dar nuostabus garso takelis Širdis
Atgal į viršų Go down
http://aktoriai.blogspot.com//
Dinute*
La Mujer Del Vendaval
La Mujer Del Vendaval
Dinute*

Parašė : 3823
Prisijungė : 2010-06-22

RašytiTemos pavadinimas: Re: Kiek balų verta ši telenovelė?   Kiek balų verta ši telenovelė? I_icon_newest_replyŠt. 07 27, 2013 5:09 pm

Siai telenovelei skyriau 8balus. Buvo ir + ir -, ir stipriu vietu, o kartais norejosi prasukti ar bent jau pagreitinti veiksma.
Atgal į viršų Go down
Sponsored content

RašytiTemos pavadinimas: Re: Kiek balų verta ši telenovelė?   Kiek balų verta ši telenovelė? I_icon_newest_reply

Atgal į viršų Go down

Atgal į viršų 
Puslapis 11
 Similar topics
-
» Kiek balų verta telenovelė?