Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Antr. 02 10, 2015 1:56 am
Kad as jau pati nesuprantu kas sita seriale daros. Kazkur eina, kazko iesko bet rezultate nieko, tik dar labiau supainioja viska.Juokingiausia, kad Toby tapo policininku
Maria Del Carmen Cuando me enamoro
Parašė : 2100 Prisijungė : 2009-12-14
Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Kv. 06 04, 2015 12:09 am
Man juokingiausia diskaiusia del lyties keitimo. Kad A kazkas susijes su Mona ar Cece, galima buvo itarti, tie visi red coat ir pan. Bet turbut yra ir kitas A, nes ka rodytu toliau?
Justinne Svečiuojuosi forume
Amžius : 30 Miestas : Vilnius Parašė : 11 Prisijungė : 2015-08-18
Man atrodo jie (kūrėjai) sukurs, sugalvos kažką naujo, kažkokią naują intrigą. Bet man liko dar neatsakytų klausimų, kas nužudė Alison mamą, kodėl merginos buvo uždarytos ir kankinamos taip žiauriai, dėl Saros klausimų kyla. Na žodžiu, manau, turės dar ką parodyti šis serialas. ;D
Cia kelintoje serijoje? As dar tik 4serijas perziurejus, vakar likusiais 6 parsisiunciau, bet kaip suprantu dabar ilgoji pertrauka kad seniai jau serija 10ta pasirode. Ka tik pasiziurejau IMDB kad 11ta serija bus tik 2016 sausi Oh my God
Milka Con dinero baila el perro
Amžius : 26 Miestas : Dallas, TX Parašė : 1031 Prisijungė : 2015-07-10
Jau nuo 4 sezono nebežiūriu, nes to tempimo ir tokios makalynės nemėgstu. Kiek jau tų Big A buvo, kiek nebuvo. Vienu momentu bežiūrint pagalvodavau, kad aš pati esu A. : D Big A sužinojo 6 sezono 10 serijoje. Kiek kalbų užvirė apie tai, net man smalsu pasidarė, ko tik kūrėjai neprigalvoja. Čia pagarba kūrėjams tokį mezginį suregzt ir bandyti krapštytis lauk, kai tie įvykiai prieštarauja vienas kitam.