| Kuri grupė? | |
|
+7polyanna locura Justė. laurytyt Gabi Kristina Angeliukas 11 posters |
|
Kuri grupė? | 1.Erreway | | 18% | [ 4 ] | 2.RBD | | 59% | [ 13 ] | 3.Nei viena | | 9% | [ 2 ] | 4. Abi | | 14% | [ 3 ] |
| Iš viso balsų : 22 | | |
|
Autorius | Pranešimas |
---|
Angeliukas I always GET what I WANT
| Temos pavadinimas: Kuri grupė? Št. 03 26, 2011 5:03 am | |
| Rebelde vs Rebelde way -du serialai,esmė tą patį tik va aktoriai yra skirtingi. Viena iš jų rodė Lietuvoje daugelis žiūrėjom jį du sezonus. Lietuvoje susilaukė didelio populiarumo susikurusi jame grupė Erreway. Keturi asmenys,susilaukę didelio populiarumo visame pasaulyje. Fanų galima sakyti išliko iki dabar nors grupės nebėra. Visi keturi pasuko skirtingais keliais. Rebelde-dėja Lietuvoje neteko jo matyti,bet daugelis matė. Joje tai pat susikūrė grupė tik šį kartą šeši nariai. Jų grupė tai pat susilaukė didelio pasisekimo visame pasaulyje ir net Lietuvoje. Kaip Jūs merginos manote kuri grupė visgi geresnė RBD ar Erreway? Nors apie tai kalbėta begale kartu pakalbėkime ir čia (: Taigi kodėl jum grupė geresnė? o gal nei viena? padiskutuokim (: 1.Erreway 2.RBD
Paskutinį kartą redagavo Angeliukas, Št. 03 26, 2011 5:14 am. Redaguota 1 kartą | |
|
| |
Kristina Moderatorė
Parašė : 11245 Prisijungė : 2010-05-24
| Temos pavadinimas: Re: Kuri grupė? Št. 03 26, 2011 5:12 am | |
| Man abi grupės savu laiku patiko, pirma sužinojau apie Erreway, po to atsitiktinai radau RBD dainas ir taip pat patiko šį grupė. Taigi mano balsas abiems | |
|
| |
Angeliukas I always GET what I WANT
| Temos pavadinimas: Re: Kuri grupė? Št. 03 26, 2011 5:22 am | |
| O vat man RBD patinka (: taip apie Erreway sužinojau aš pirmiau negu RBD ir erreway man patiko ;DDD tačiau radusi RBDukus man kažkodėl Erreway nustojo patikti. Peržiūrėjau serialus abu skirtumu buvo,peržiūrėjau koncertus tiek RBD tiek Erreway ir pamačiau,kad nors jas sieja tas pats serialas bet skirtumai jų labai dideli ir ryškus. Gal dėl to,kad Erreway dar buvo jauni žmogeliukai,bet vistiek tas populiarumas tikriausiai apvertė jiems smėgenėles ;DD nes Erreway man tapo labai pasikėlė žmonės,per koncertus kaip bebūtu gaila,jie dainavo pagal fonogramą,o RBDukai pastoviai gyvai. ir su publika RBD taip nuoširdžiai bendrauvo. Erreway kažkaip šaltai. Man apskritai pasižiūri į bet kokia nuotrauką RBDukų ir imu šypsotis,nes man jie tokie šilti žmogeliukai atrodo nežinau kokie jie yra žmonės,bet kiek man teko žiūrėt video kaip jie bendrauja man jie atrodo labai šilti žemiški žmogeliukai,neesmė,kad jie yra ale žvaigždės,bet tas nesijaučia (: gaila,kad jie išsiskyrė,bet taip jau buvo lemta tačiau šita grupė man į širdutę ikrito ilgam | |
|
| |
Kristina Moderatorė
Parašė : 11245 Prisijungė : 2010-05-24
| Temos pavadinimas: Re: Kuri grupė? Št. 03 26, 2011 6:56 am | |
| Na aš nesakyčiau, kad Erreway pasikėlė tapo, jie lygiai taip pat su savo gerbėjais bendravo ir bendrauja iki šiol o tai kad jeigu jie ir dainavo pagal fonograma tai tikrai nebuvo jų kaltė, progamą ir sceninį įvaizdį ne jie statė bet čia tik mano nuomonė. Aš manau, kad abi grupės su savo gerbėjais šiltai elgėsi. Tiek, kad RBD koncertai buvo spalvingesni aprangos detalėmis ir šokiais. Be to reikia nepamiršti, kad grupės gyvavo skirtingais metais, todėl ir scenos aprangos stilius visai kitoks grupių buvo. Kiekviena grupė turėjo savų pliusų ir savų minusų | |
|
| |
Gabi Moderatorė
Parašė : 4235 Prisijungė : 2009-12-15
| Temos pavadinimas: Re: Kuri grupė? Št. 03 26, 2011 5:21 pm | |
| Mano balsas abiems nors nesu nė vienos, nė kitos didelė fanė. Todėl sprendžiu pagal dainas. Tiek Erreway, tiek RBD yra dainų, kurios man labai patinka ir praėjus kažkuriam laikui galiu klausytis vėl ir vėl. Na gal RBD daugiau geresnių dainų turi. Bet negaliu išskirti labiau kažkurios vienos iš šių grupių, nes Erreway kelios dainos man yra tiesiog nuostabios. Taigi balsas abiems | |
|
| |
laurytyt Elena contra Elena
Amžius : 30 Parašė : 205 Prisijungė : 2011-02-20
| Temos pavadinimas: Re: Kuri grupė? Pen. 04 15, 2011 12:19 am | |
| Erreway Puiki grupė, jų dainos patinka RBD ir nebloga | |
|
| |
Justė. Aurora- princesa de hielo
Parašė : 343 Prisijungė : 2010-08-06
| Temos pavadinimas: Re: Kuri grupė? Pir. 01 16, 2012 11:45 pm | |
| Balsavau už RBD, nors prieš Erreway irgi nieko neturiu, bet RBD dainos man labiau patinka | |
|
| |
locura Yo se que no me olvidaras aunque te vayas
Amžius : 34 Parašė : 112 Prisijungė : 2012-01-11
| Temos pavadinimas: Re: Kuri grupė? Antr. 01 17, 2012 11:42 pm | |
| Už Erreway, patinka keliatas jų dainų, o apie RBD nelabai ką ir težinau. Nesidomėjau jais. | |
|
| |
polyanna Una Maid en Manhatten
Parašė : 830 Prisijungė : 2012-01-20
| Temos pavadinimas: Re: Kuri grupė? Pen. 01 20, 2012 2:34 am | |
| Rebelde dainos kažkada labai patiko. Ypač kabina jų Mi Pequena Travesa versija. | |
|
| |
Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Kuri grupė? Sk. 04 29, 2012 6:23 pm | |
| RBD |
|
| |
Elena Administratorė
| Temos pavadinimas: Re: Kuri grupė? Sk. 04 29, 2012 8:06 pm | |
| RBD. Erreway nei vienos dainos nesu girdejus. | |
|
| |
Svečias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Kuri grupė? Kv. 06 28, 2012 1:12 am | |
| RBD |
|
| |
Ewalyte Amor en custodia
Amžius : 28 Miestas : Panevėžys Parašė : 563 Prisijungė : 2012-04-02
| Temos pavadinimas: Re: Kuri grupė? Kv. 08 16, 2012 9:30 pm | |
| RBD, buvo yra ir bus man geriausia grupė vakar suėjo lygiai 4 metai kaip jie nutraukė savo veiklą, bet vis vien jie man #1! | |
|
| |
evelina* Este es mi pecado.Cual es el tuyo?
Parašė : 38 Prisijungė : 2012-10-12
| Temos pavadinimas: Re: Kuri grupė? Št. 10 13, 2012 5:10 pm | |
| | |
|
| |
Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Kuri grupė? Tr. 10 31, 2012 12:16 am | |
| RBD 1.Muzikos kokybė 2.Nuostabios dainos 3.Gyvo garso koncertai nerealūs |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Kuri grupė? | |