TELENOVELIŲ FORUMAS
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Sveiki! Užsukote į geriausią ir šilčiausią telenovelių forumą Lietuvoje, todėl nieko nelauk ir registruokis;)

rodiklisrodiklis  Latest imagesLatest images  RegistruotisRegistruotis  PrisijungtiPrisijungti  

Serijų aprašymai

Go down 
AutoriusPranešimas
Rubi
Forumo savininkė
Forumo savininkė
Rubi

Amžius : 32
Parašė : 12015
Prisijungė : 2009-09-26

Serijų aprašymai Empty
RašytiTemos pavadinimas: Serijų aprašymai   Serijų aprašymai I_icon_newest_replyKv. 08 26, 2010 6:38 am

1 serija
Ar iš tikrųjų tai apgaulingi bučiniai?
Dul supyksta ant Uckerio, nes jis ''nenorėdamas jai įkišo liežuvį''.

2 serija
Mes esame šeima.
Pirmoji laisva diena per tiek mėnesių. Visi nusprendžia išsiskirstyti. Viskas žlunga ir pasibaigia tuo, kad visi kartu valgo takos.

3 serija
Kuris nori mėlyno dangaus... kad permiegotų.
Vienoje grupės šventėje, kur Pončas ir jo mergina patenkinti, Any vaikinas nori su ja permiegoti. Dul nori permiegoti su vienu vaikinu, su kuriuo susipažįsta, bet vėliau pasigaili. Uceriui taip pat atsitinka tas pats su ''auksiniu užpakaliu''.

4 serija
Buvo mano pirmasis kartas.
Any ir Dul yra užsispyrusios, kad May suviliotų kąnors sporto klube, nes ji yra nekalta.

5 serija
Su gimtadieniu, Any.
Any yra prislėgta, nes jaučiasi kaip senė.

6 serija
Nei toks geras, nei toks blogas.
Krisas eina pas gydytoją pasitarti dėl savo problemos. Ten jis sutinka merginą vardu Daniela. Daniela padeda jam išpręsti jo seksualinę problemą. Po to jis užeina į Pončo merginos Fabiolos kabinetą ir užtinka ją su kitu.

7 serija
Atsakomybė būti neatsakingam.
Dul lieka saugoti savo vaikino šuns ir Uckeris bando atskirti savo buvusiąją nuo jos vaikino iš Paryžiaus.

8 serija
Pačioje pastogėje (visi kartu ir maištingi).
Kai vaikinų namai užtvinsta, jie yra priversti gyventi su merginomis. Viskas tampa nelaime.

9 serija
Remontai.
Panašu, kad Pončas susitaiko su savo mergina.

10 serija
Pabučiuok mane be baimės.
Jaunuoliai turi filmuoti videoklipą viename tamsiame name. May mano, kad čia yra Altagrasijos šmėkla ir Krisas yra suviliojamas seksualinės maniakės.

11 serija
Mano draugų draugai, yra mano draugai.
Dul ''įsimyli'' Uckerio vaikystės draugą, bet jaunuolis pasirodo yra toks pats kaip ir Uckeris.

12 serija
Paparaciai.
Jaunuoliai yra persekiojami papracių, kuriuos atsiuntė buvusi Kriso mergina, seksualinė maniakė.

13 serija
Išpažintys.
Grupė bando sujungti Pončą ir Any, nežinodami, kad Dul ir Uckeris yra susijungę.
P.S.: yra du finalai. Vienas, kuriame buvusi Pončo mergina jam pasako, kad yra nėščia; ir kitas, kuriame to nepadaro, nes pamato Pončą ir Any bučiuojantis.
Atgal į viršų Go down
https://tvnoveles.lithuanianforum.net

Serijų aprašymai
Atgal į viršų 
Puslapis 11
 Similar topics
-
» Serijų aprašymai
» Serijų aprašymai
» Serijų aprašymai
» Serijų aprašymai
» Serijų aprašymai