TELENOVELIŲ FORUMAS
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Sveiki! Užsukote į geriausią ir šilčiausią telenovelių forumą Lietuvoje, todėl nieko nelauk ir registruokis;)

rodiklisrodiklis  Latest imagesLatest images  RegistruotisRegistruotis  PrisijungtiPrisijungti  

Šukuosena

Go down 
+2
Maria Del Carmen
Rose(Titanic)
6 posters
AutoriusPranešimas
Rose(Titanic)
Flor Salvaje
Flor Salvaje

Amžius : 29
Parašė : 690
Prisijungė : 2009-12-18

Šukuosena  Empty
RašytiTemos pavadinimas: Šukuosena    Šukuosena  I_icon_newest_replyKv. 08 05, 2010 8:10 pm

Ka manote apie šukuosena kasytes,kasa supinta,kuodukus ,garbanas ir kt
Atgal į viršų Go down
Maria Del Carmen
Cuando me enamoro
Cuando me enamoro
Maria Del Carmen

Parašė : 2100
Prisijungė : 2009-12-14

Šukuosena  Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Šukuosena    Šukuosena  I_icon_newest_replyKv. 08 05, 2010 11:19 pm

Pas mane viena klasiokė iš KE vaikšto nuo pradinių su kasytėm ir bandžiau itikinti tai kvaila palaikė,šypsos bukaprotiška šypsena "man netinka"
Hideta nekenčia tokiu žmonių >.> {vadinkit mane Hideta <3 }
Atgal į viršų Go down
Rose(Titanic)
Flor Salvaje
Flor Salvaje

Amžius : 29
Parašė : 690
Prisijungė : 2009-12-18

Šukuosena  Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Šukuosena    Šukuosena  I_icon_newest_replyKv. 08 05, 2010 11:28 pm

Maria Del Carmen rašo:
Pas mane viena klasiokė iš KE vaikšto nuo pradinių su kasytėm ir bandžiau itikinti tai kvaila palaikė,šypsos bukaprotiška šypsena "man netinka"
Hideta nekenčia tokiu žmonių >.> {vadinkit mane Hideta <3 }
Kasytės yra labai gražu ir madinga tad ji tikrai gerai daro
Atgal į viršų Go down
Maria Del Carmen
Cuando me enamoro
Cuando me enamoro
Maria Del Carmen

Parašė : 2100
Prisijungė : 2009-12-14

Šukuosena  Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Šukuosena    Šukuosena  I_icon_newest_replyKv. 08 05, 2010 11:32 pm

Jos plaukai trumpi,ir ji su jom labai juokingai atrodo..
O kaip sakė mano draugė kaip aš galiu gyvent su tokia "užuolaida" Juokiuosi nu ta prasme mate ft kur palaidais plaukais watashi xD
Atgal į viršų Go down
Aimee
Este es mi pecado.Cual es el tuyo?
Este es mi pecado.Cual es el tuyo?
Aimee

Parašė : 56
Prisijungė : 2010-08-04

Šukuosena  Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Šukuosena    Šukuosena  I_icon_newest_replyPir. 08 09, 2010 11:20 pm

Ma patinka visos šukuosenos:), su kasytėmis aš visada namuose vaikščioju.
Atgal į viršų Go down
Grettell
Yo estoy pensando en ti
Yo estoy pensando en ti
Grettell

Amžius : 27
Parašė : 435
Prisijungė : 2010-01-27

Šukuosena  Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Šukuosena    Šukuosena  I_icon_newest_replyPir. 08 09, 2010 11:46 pm

Dažnai vaikštau su dviem kasytėm - tai labai patogi šukuosena. Man tinka visos šukuosenos, nes mano plaukai yra labai geri, ilgi. Mėgstu įvairias. Įvairiems žmonėms ir tinka įvairios. Nekenčiu dažytų plaukų. Mano įsitikinimas - žmogui tinka tik natūrali jo plaukų spalva. Išskyrus žilam. Juokiuosi Tik nemėgstu iškarpytų plaukų, nes dažnai iškarpymas pakenkia plaukams, jie tampa negražūs, neatrodo sveiki.
Prieš rugsėjį žadu pasitrumpinti plaukus. Kaip visada kirpsiu tiesiai. Gal dar pasigarbanosiu. Šypsausi Man tinka tiek tiesūs, tiek garbanoti plaukai.
Atgal į viršų Go down
http://simsstation.forume.biz/
Nedutė
Teresa-esa hembra es mala
Teresa-esa hembra es mala
Nedutė

Parašė : 233
Prisijungė : 2011-06-11

Šukuosena  Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Šukuosena    Šukuosena  I_icon_newest_replyŠt. 06 11, 2011 10:28 pm

aš dažniausiai būnu tiesiais plaukais, bet kartais susipinu į afrikietiškas kasytes.
Atgal į viršų Go down
Maja
Svečiuojuosi forume
Svečiuojuosi forume
Maja

Parašė : 7
Prisijungė : 2012-06-06

Šukuosena  Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Šukuosena    Šukuosena  I_icon_newest_replyTr. 06 06, 2012 1:09 am

Šeip dažnokai nešuojų tiesus plaukus, kartais supinus drakoniūką, ir labai retai nešuojų odegyte
Atgal į viršų Go down
Sponsored content

Šukuosena  Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Šukuosena    Šukuosena  I_icon_newest_reply

Atgal į viršų Go down

Šukuosena
Atgal į viršų 
Puslapis 11
 Similar topics
-
» Įvertink šukuoseną