Temos pavadinimas: Re: Dulce Maria Pir. 09 27, 2010 2:29 am
Na atsimenu iš pat pradžių kaip pradėjau klausyt RBD man jos balsas labai rėžė ausį Bet dabar man jis pats gražiausias iš visų mano girdėtų vokalisčių Jos balsas tikrai išskirtinis ir tuo jis tik žavesnis, be to ir jos dainos labai gražios ;DD
Rubi Forumo savininkė
Amžius : 32 Miestas : Kaunas Parašė : 12015 Prisijungė : 2009-09-26
Temos pavadinimas: Re: Dulce Maria Pir. 09 27, 2010 5:17 am
Žiauriai geras jos balsas. Net geriau dainuoja sakyčiau už Anahi ir Maitę. Kur gyvai dainuoja, tai kaikur net sunku patikėt, kad gyvai, nes labai gerai išdainuoja.
Gabi Moderatorė
Parašė : 4235 Prisijungė : 2009-12-15
Temos pavadinimas: Re: Dulce Maria Pir. 09 27, 2010 5:27 am
Aha visiškai pritariu iš RBD merginų ji turi geriausią balsą. Tai ypač jaučiasi dainuojant gyvai
Kristina Moderatorė
Parašė : 11245 Prisijungė : 2010-05-24
Temos pavadinimas: Re: Dulce Maria Pir. 09 27, 2010 6:44 am
Maria Del Carmen rašo:
Kiek iš čia esančiu galėtumet save pavadinti Dul fanem?
Aš save galėčiau pavadint Dulces gerbėja. Man patinka jos muzika, dainos, pasirodymai, išskirtinis balsas
Maites tikrai silpniausias balsas grupėje buvo, bet man jis taip pat labai gražus, švelnus toks ir visad smagu išgirst kokią naują dainą kurią atlieka novelės metu. O Any taip pat labai stiprų balsą turi kaip ir Dul
Rubi Forumo savininkė
Dulces balsas man pradėjo dar labiau patikti ir pati rimčiau sudomino kaip asmenybę,gal yra norinčiu papasakoti?Rube malonėtum? Turiu aš kompaktinį diską isirašiusi su dainomis ir vakar kaip tik klausiausi..Ir kaip tik antra Dulces daina "No Pares" ji man priminė labai nuostabų pavasarį kuris abejoju ar kada pasikartos.. Tas pavasaris buvo nuostabus,ta daina turi ryšių su asmeniniais išgyvenimais...
Nuostabus jos balsas ir tie raudoni plaukai taip gražiai žiūrisi šitame video
Rubi Forumo savininkė