TELENOVELIŲ FORUMAS
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Sveiki! Užsukote į geriausią ir šilčiausią telenovelių forumą Lietuvoje, todėl nieko nelauk ir registruokis;)

rodiklisrodiklis  Latest imagesLatest images  RegistruotisRegistruotis  PrisijungtiPrisijungti  

Blogiausia telenovelė

Go down 
+9
Rūtelė
Mai
Violla
Dinute*
Aimee
velniukste
Angelique
Gabi
Rubi
13 posters
AutoriusPranešimas
Rubi
Forumo savininkė
Forumo savininkė
Rubi

Amžius : 32
Parašė : 12015
Prisijungė : 2009-09-26

Blogiausia telenovelė Empty
RašytiTemos pavadinimas: Blogiausia telenovelė   Blogiausia telenovelė I_icon_newest_replyAntr. 12 08, 2009 5:40 am

Kokia Venesuelos telenovelė iš visų anksčiau Lietuvoje rodytų jums buvo neįdomiausia? Parašykite, kodėl nepatiko. Šypsausi
Atgal į viršų Go down
https://tvnoveles.lithuanianforum.net
Gabi
Moderatorė
Gabi

Parašė : 4235
Prisijungė : 2009-12-15

RašytiTemos pavadinimas: Re: Blogiausia telenovelė   Blogiausia telenovelė I_icon_newest_replyPen. 02 19, 2010 8:53 pm

Sunku issirinkt, nes tikrai ne vienas nesamoningas buvo. Bet galiausiai svarstau tarp tu Mano gyvenimas ir Meiles paslaptys. Kadangi iki galo siu serialu neziurejau, nes buvo neimanoma Juokiuosi ir siaip isijungdavau kai jau visai nebudavo ka ziuret.
Tai galiu pasakyt kad jie abu man nepatiko nes:
a)Pagrindine pora man nelipo, be to jau Scarlet atsibodus o ir tas Jorqe Aravena vissiskai man negrazus
b) visiskai tipinis ir atsibodes siuzetas (nes kiek pamenu abiejose Scarlet vaidino vargse)
c)man sie abu serialai is vis buvo gan panasus nu gal pradzios skyresi, o po to viskas kazkaip panasiai gavosi, nes turbut abiejose Scarlet pasidare turtinga ten kazkaip.. aj jau nebeskiriu kur kuris:D
Atgal į viršų Go down
Angelique
Yo se que no me olvidaras aunque te vayas
Angelique

Parašė : 100
Prisijungė : 2010-07-25

RašytiTemos pavadinimas: Re: Blogiausia telenovelė   Blogiausia telenovelė I_icon_newest_replyKv. 08 12, 2010 3:42 am

Pobre millonaria, mano nuomonė pati prasčiausia Venevision telenovelė.
Atgal į viršų Go down
velniukste
Elena contra Elena
Elena contra Elena
velniukste

Amžius : 33
Parašė : 210
Prisijungė : 2010-06-26

RašytiTemos pavadinimas: Re: Blogiausia telenovelė   Blogiausia telenovelė I_icon_newest_replyPir. 08 16, 2010 1:24 am

Maištingoji siela (Alma indomable)
nors ir seip daugelis su Ortiz mane nervino Šypsausi
Atgal į viršų Go down
Aimee
Este es mi pecado.Cual es el tuyo?
Aimee

Parašė : 56
Prisijungė : 2010-08-04

RašytiTemos pavadinimas: Re: Blogiausia telenovelė   Blogiausia telenovelė I_icon_newest_replyPir. 08 16, 2010 11:05 pm

Pobre millonaria, nes buvo labai nuobodi ir nepatiko pagrindiniai aktoriai.
Atgal į viršų Go down
Dinute*
La Mujer Del Vendaval
La Mujer Del Vendaval
Dinute*

Parašė : 3823
Prisijungė : 2010-06-22

RašytiTemos pavadinimas: Re: Blogiausia telenovelė   Blogiausia telenovelė I_icon_newest_replyAntr. 08 17, 2010 6:49 am

Vargse milijoniere Šypsausi
Atgal į viršų Go down
Violla
Cuando me enamoro
Cuando me enamoro
Violla

Amžius : 28
Parašė : 2122
Prisijungė : 2009-12-14

RašytiTemos pavadinimas: Re: Blogiausia telenovelė   Blogiausia telenovelė I_icon_newest_replyAntr. 08 17, 2010 2:37 pm

Aimee rašo:
Pobre millonaria, nes buvo labai nuobodi ir nepatiko pagrindiniai aktoriai.

Pritariu tau, nieko gero is to serialo nebuvo Vemiu
Atgal į viršų Go down
Mai
Mai

Parašė : 56
Prisijungė : 2010-08-11

RašytiTemos pavadinimas: Re: Blogiausia telenovelė   Blogiausia telenovelė I_icon_newest_replyPir. 08 23, 2010 8:38 pm

Maistingoji siela, Laukinuke, Vargse milijoniere
Atgal į viršų Go down
Rūtelė
Moderatorė
Rūtelė

Parašė : 1219
Prisijungė : 2012-01-07

RašytiTemos pavadinimas: Re: Blogiausia telenovelė   Blogiausia telenovelė I_icon_newest_replyAntr. 01 10, 2012 9:50 pm

Mi vida eres tu, Sacrificio de mujer ir Amor comprado - siužetai banalūs, ištempti, jau nervai nelaikydavo, kol tiesą atskleisdavo, tik blogiečiai abiejose buvo dar nieko...Bet šiaip, nieko gero..
Atgal į viršų Go down
Anahi
Eres mi reina
Eres mi reina
Anahi

Amžius : 32
Parašė : 16079
Prisijungė : 2009-12-14

RašytiTemos pavadinimas: Re: Blogiausia telenovelė   Blogiausia telenovelė I_icon_newest_replyPir. 03 04, 2013 4:40 am

Eva Luna- man aplamai kaip aktore nrpatinka Blanca siuzetas irgi nieko ipatingo....
Pobre millonaria- labai neidomi, siuzetas lievas....
Pecadora-buvo tikrai neidomi, nei pagrindine pora nepatiko....
Tropico- sios is vis esmes nesupratau...
Atgal į viršų Go down
christine8865

Parašė : 81
Prisijungė : 2012-10-30

RašytiTemos pavadinimas: Re: Blogiausia telenovelė   Blogiausia telenovelė I_icon_newest_replyPir. 03 04, 2013 9:33 pm

Man tai tragedija paskutinės rodytos Venevision telenovelės, kažkur nuo 2007m., nes seniau nesidomėjau serialais ir žiūrėjau, tą, ką rodė, gal tik Laukinukė buvo kažkas įdomesnio, nes paliko didesnį įspūdį tais laikais Šypsausi
Atgal į viršų Go down
Sabrina
Las puertas de la vida
Las puertas de la vida
Sabrina

Amžius : 27
Parašė : 494
Prisijungė : 2013-11-24

RašytiTemos pavadinimas: Re: Blogiausia telenovelė   Blogiausia telenovelė I_icon_newest_replyPen. 12 06, 2013 2:01 am

Alma Indomable - be rysio telenovele kartais atrodydavo kad ja sukure noredami pajuokauti :Dnes jau tokia netikroviska atrodo sukurta dar tada kai musu mociutes buvo jaunos.

Natalia del mar - nieko gero sitoj telenovelej.kiekviena serija susirenka ir kalba kaip nuzudyt viena kaip nuzudyt kita.arba kaip akla mergina vaiksto po miesteli sau viena,zino kur eit .Juokiuosi ir pagrindine aktore buvo be galo baisi Juokiuosi
Pecadora-baisus aktoriai,siuzetas banalus.kas patiko siame seriale tai tik Samanta.daugiau nieko
Atgal į viršų Go down
Dowi
Yo no puedo enamorarme de ti
Yo no puedo enamorarme de ti
Dowi

Amžius : 31
Parašė : 137
Prisijungė : 2013-10-25

RašytiTemos pavadinimas: Re: Blogiausia telenovelė   Blogiausia telenovelė I_icon_newest_replyPen. 12 06, 2013 3:41 am

Violla rašo:
Aimee rašo:
Pobre millonaria, nes buvo labai nuobodi  ir nepatiko pagrindiniai aktoriai.
Pritariu jums, nieko gero is to serialo nebuvo Vemiu
Aš taip pat jums pritarsiu.Šitas serialas tikrai galėtų būti paskelbtas pačiu blogiausiu. Nuobodu 
Atgal į viršų Go down
Sponsored content

RašytiTemos pavadinimas: Re: Blogiausia telenovelė   Blogiausia telenovelė I_icon_newest_reply

Atgal į viršų Go down

Blogiausia telenovelė
Atgal į viršų 
Puslapis 11
 Similar topics
-
» Blogiausia telenovelė
» Blogiausia telenovelė
» Blogiausia telenovelė
» Blogiausia telenovelė
» Blogiausia telenovelė