| Blogiausia telenovelė | |
|
|
Autorius | Pranešimas |
---|
Rubi Forumo savininkė
Amžius : 32 Miestas : Kaunas Parašė : 12015 Prisijungė : 2009-09-26
| Temos pavadinimas: Blogiausia telenovelė Antr. 12 08, 2009 5:21 am | |
| Kokia Meksikos telenovelė iš visų anksčiau Lietuvoje rodytų jums buvo neįdomiausia? Parašykite, kodėl nepatiko. | |
|
| |
Rūtelė Moderatorė
Parašė : 1219 Prisijungė : 2012-01-07
| Temos pavadinimas: Re: Blogiausia telenovelė Antr. 01 10, 2012 9:45 pm | |
| Iš šitų tai labiausiai Marian de la noche. Net nepamenu, kas tiksliai nepatiko, bet pirmiausia pagr aktorė buvo visiška tragedija, kvaišelė kažkokia, siužetas nei šioks, nei toks, tai va todėl ir nepatiko. Šiaip labiausiai nepatiko tai Cuidado con el angel, bet kadangi jis dabar vėl rodomas, tai nekomentuosiu. | |
|
| |
Gabi Moderatorė
Parašė : 4235 Prisijungė : 2009-12-15
| Temos pavadinimas: Re: Blogiausia telenovelė Pir. 05 14, 2012 3:07 am | |
| Turiu dvi antifavorites Meilės sparnai ir Degantis kraujas. Abiejose nepatiko aktoriai, siužetas ir daug nesąmonių. O Degantis kraujas dar labai nepatiko ir aktorių apranga. Nesuprantu, kodėl, jei vaizduoja kaimą, būtina aprengti taip baisiai O kepurės tai iš vis, toks jausmas, kad jie su jom ir miega | |
|
| |
Vijolina Yo estoy pensando en ti
Parašė : 410 Prisijungė : 2012-11-02
| Temos pavadinimas: Re: Blogiausia telenovelė Kv. 01 24, 2013 2:21 am | |
| Storulė Valentina, Alborada - abidvi stebino savo kvailumų, idiotiška istorija, aktorių amplua irgi visai nepatiko. Dar didelis fail'as Corazon salvaje su Aracely ir Yaniazu (ar kaip ten ta jo pavardė rašosi). Koks didelis fail'as šis serialas ypač gerai supras tie, kas yra matę Corazon salvaje su Edith Gonzales ir Eduardo Palomo, kurį aš apskritai priskirčiau tobulų serialų kategorijai (kurių per gyvenimą dar kol kas mačiau tik kokius 5). Tai labai gaila kai nevykusiai parinktais aktoriais, idiotiškais cirką primenančiais kostiumais ir kažkaip kvailai perdirbta istorija sugadina serialą, kuris manau apskritai buvo vienas geriausių Lotynų Amerikos serialų EVER (kalbu žinoma apie CS su Gonzales ir Palomo [You must be registered and logged in to see this link.] ) | |
|
| |
Gabi Moderatorė
Parašė : 4235 Prisijungė : 2009-12-15
| Temos pavadinimas: Re: Blogiausia telenovelė Kv. 01 24, 2013 4:19 am | |
| Dėl Corazon Salvaje tau visiškai pritariu, nors mačiau jį vaikystėj ir daug ko nepamenu, bet su remeiku nėra ko nė lygint. | |
|
| |
Vijolina Yo estoy pensando en ti
Parašė : 410 Prisijungė : 2012-11-02
| Temos pavadinimas: Re: Blogiausia telenovelė Kv. 01 24, 2013 4:35 am | |
| - Gabi rašo:
- Dėl Corazon Salvaje tau visiškai pritariu, nors mačiau jį vaikystėj ir daug ko nepamenu, bet su remeiku nėra ko nė lygint.
Aš senąjį CS mačiau du kartus - vaikystėje per tv ir nelabai daug ką atsiminiau (apart to kad buvau belenkaip susižavėjusi Juan del diablo), bet prieš keletą metų netyčia aptikau kažkelintos serijos ištrauką - ir man taip patiko, kad užsikabinau ir peržiūrėjau visą serialą per tris savaites ar mėnesį - na tiesiog buvo neįmanoma atsitraukti. | |
|
| |
christine8865 Yo se que no me olvidaras aunque te vayas
Parašė : 81 Prisijungė : 2012-10-30
| Temos pavadinimas: Re: Blogiausia telenovelė Kv. 01 24, 2013 10:04 pm | |
| Aš tai pamenu Fuego de la sangre su Adelute, tai ten tragedijų tragedija (net Venevision geriau žiūrėčiau ). Baisūs aktoriai, kaimas, cirkininkų rūbai, verkiančios "Marijos" ir visi kiti trūkumai, kuriuos sugalvojate | |
|
| |
Dinute* La Mujer Del Vendaval
Parašė : 3823 Prisijungė : 2010-06-22
| Temos pavadinimas: Re: Blogiausia telenovelė Pir. 03 17, 2014 6:36 am | |
| Degantis kraujas, Meiles sparnai. | |
|
| |
Elena Administratorė
| Temos pavadinimas: Re: Blogiausia telenovelė Pir. 03 17, 2014 6:56 am | |
| Cuidado con el angel - debiliskumo virsune. | |
|
| |
Sabrina Las puertas de la vida
Amžius : 27 Miestas : * Parašė : 494 Prisijungė : 2013-11-24
| Temos pavadinimas: Re: Blogiausia telenovelė Št. 08 30, 2014 4:39 am | |
| Fuego en la sangre- Labai slegiantis serialas.Nepatiko tai turbūt viskas : aktoriai,drabužiai,aplinka,muzika...Verkimas kiekvieną seriją,serijų be galo be krašto...Žodžiu šis serialas nepadarė man įspūdžio. | |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Blogiausia telenovelė | |
| |
|
| |
| Blogiausia telenovelė | |
|