| | Apvogti vagį / Ladrón que roba a ladrón | |
|
| Autorius | Pranešimas |
|---|
Gabi Moderatorė

Pranešimų skaičius: 1751 Amžius: 24
 | Temos pavadinimas: Apvogti vagį / Ladrón que roba a ladrón Tr. 11 10, 2010 12:30 am | |
| Režisierius: Joe Menendez Šalis: USA Trukmė: 98 min. Žanras: Komedija, Nuotykiai, Veiksmas, Kriminalinis Metai: 2007   Užkietėję vagys Emilijus ir Aleksandras planuoja apiplėšti milijonierių Valdezą, kuris turtus susikrovė apgaule, pardavinėdamas beverčius "sveikatos eliksyrus" vargšams lotynų amerikiečiams. Šiam darbui atlikti Aleksandras surenka įvairių sugebėjimų turinčių imigrantų grupę. Tačiau planas sudėtingas, o naujokus apmokyti yra tik dvi savaitės... Ar pavyks Emilijui didžiausias jo gyvenimo apiplėšimas? Tikrai vertas pažiūrėti __________________________________  |
|
 | |
Kristina Moderatorė

Pranešimų skaičius: 2788
 | Temos pavadinimas: Re: Apvogti vagį / Ladrón que roba a ladrón Tr. 11 10, 2010 12:48 am | |
| Labai geras filmas, visi aktoriai puikiai suvaidino. Jame visko pilna, juoko, rimtimo, veiksmo. Man jis labai patinka. Kelis kartus jau mačiau ir mielai dar pažiūrėčiau  __________________________________ |
|
 | |
Gabi Moderatorė

Pranešimų skaičius: 1751 Amžius: 24
 | Temos pavadinimas: Re: Apvogti vagį / Ladrón que roba a ladrón Kv. 11 11, 2010 11:29 am | |
| Man ir labai patiko: ) Jau senai norėjau jį pažiūrėti,, bet pavyko tik visai nesenai prieš savaitę. O koki aktoriai surinkti dar neteko matyti tokio filmo kur būtų tokia aktorių komanda. Ir labai įdomu kaip režisierius viską taip sugebėjo suderint. Kai jie pradėjo įgyvendint planą jau atrodo įtampa, kad jų nesugautų ir staiga koks komiškas įvykis. Man tai labiausiai juokinga buvo, kai Aleksandras su dar vienu bendrininku persirengė valytojais imigrantais Fernando Colunga jau taip baisiai ir juokingai atrodė  Ir dar atseit nesupranta amerikietiškai __________________________________  |
|
 | |
Kristina Moderatorė

Pranešimų skaičius: 2788
 | Temos pavadinimas: Re: Apvogti vagį / Ladrón que roba a ladrón Kv. 11 11, 2010 1:19 pm | |
| Gera ta vieta buvo kuomet jie persirengė valytojais  ir kada įėjo į liftą pavogę raktą ir paskui greit išoko ir tam apsauginiam sušaukė...gyveni Amerikoje išmoki ispaniškai Ivonnes labai geras personažas, prajuokindavo visad  Miguel toks pasitempęs ir suktas  Fernando žavus viliotojas  visi ten personažai su pričiūdais ir įdomūs  labai geras filmas, man tai patiko labai  __________________________________ |
|
 | |
Angeliukas I Do Believe

Pranešimų skaičius: 2244 Amžius: 19 Miestas: Vilnius
 | Temos pavadinimas: Re: Apvogti vagį / Ladrón que roba a ladrón Sk. 05 22, 2011 9:46 pm | |
| superinis filmas  man labai patiko  __________________________________  |
|
 | |
Rūtelė Teresa-esa hembra es mala

Pranešimų skaičius: 291
 | Temos pavadinimas: Re: Apvogti vagį / Ladrón que roba a ladrón Pen. 03 23, 2012 9:55 pm | |
| Neblogas filma, patiko man, kadangi seniai žiūrėjau jį, tai gerai jau nebepamenu, bet tikrai labai patiko |
|
 | |
Elena Y este corazon esta latiendo

Pranešimų skaičius: 1503 Miestas: Kaunas
 | Temos pavadinimas: Re: Apvogti vagį / Ladrón que roba a ladrón Pen. 03 23, 2012 10:11 pm | |
| Man irgi labai patiko. Kadangi maciau kelis kartus, tai lyg ir neblogai pamenu. Fernando jame taip gerai atrode  Net ir Soto cia man visai nieko buvo. Gal ideja ir pasiskolino is Ouseno vienuoliktuko, bet smagu jog nepadare kokios nors kopijos. Ziuredama kazkaip net nelyginau ju. |
|
 | |
| | Apvogti vagį / Ladrón que roba a ladrón | |
|