Telenovelių forumas

Viskas apie Lotynų Amerikos telenoveles, aktorius ir kita...

rodiklisrodiklis  RegistruotisRegistruotis  PrisijungtiPrisijungti  

Share | 

Apvogti vagį / Ladrón que roba a ladrón

Rodyti ankstesnę temą Rodyti sekančią temą Go down 
AutoriusPranešimas
Gabi
Moderatorė

Pranešimų skaičius: 1751
Amžius: 24
Female

RašytiTemos pavadinimas: Apvogti vagį / Ladrón que roba a ladrón   Tr. 11 10, 2010 12:30 am

Režisierius: Joe Menendez
Šalis: USA
Trukmė: 98 min.
Žanras: Komedija, Nuotykiai, Veiksmas, Kriminalinis
Metai: 2007

Užkietėję vagys Emilijus ir Aleksandras planuoja apiplėšti milijonierių Valdezą, kuris turtus susikrovė apgaule, pardavinėdamas beverčius "sveikatos eliksyrus" vargšams lotynų amerikiečiams.
Šiam darbui atlikti Aleksandras surenka įvairių sugebėjimų turinčių imigrantų grupę. Tačiau planas sudėtingas, o naujokus apmokyti yra tik dvi savaitės... Ar pavyks Emilijui didžiausias jo gyvenimo apiplėšimas?

Tikrai vertas pažiūrėti Kietai šypsausi

Pranešimų skaičius: 2788

RašytiTemos pavadinimas: Re: Apvogti vagį / Ladrón que roba a ladrón   Tr. 11 10, 2010 12:48 am

Labai geras filmas, visi aktoriai puikiai suvaidino. Jame visko pilna, juoko, rimtimo, veiksmo. Man jis labai patinka. Kelis kartus jau mačiau ir mielai dar pažiūrėčiau Merkiu akį

Atgal į viršų Go down
http://twitter.com/angelineFCLT
Gabi
Moderatorė

Pranešimų skaičius: 1751
Amžius: 24
Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: Apvogti vagį / Ladrón que roba a ladrón   Kv. 11 11, 2010 11:29 am

Man ir labai patiko: ) Jau senai norėjau jį pažiūrėti,, bet pavyko tik visai nesenai prieš savaitę. O koki aktoriai surinkti dar neteko matyti tokio filmo kur būtų tokia aktorių komanda. Ir labai įdomu kaip režisierius viską taip sugebėjo suderint. Kai jie pradėjo įgyvendint planą jau atrodo įtampa, kad jų nesugautų ir staiga koks komiškas įvykis.
Man tai labiausiai juokinga buvo, kai Aleksandras su dar vienu bendrininku persirengė valytojais imigrantais Fernando Colunga jau taip baisiai ir juokingai atrodė Juokiuosi Ir dar atseit nesupranta amerikietiškai Juokiuosi

Pranešimų skaičius: 2788

RašytiTemos pavadinimas: Re: Apvogti vagį / Ladrón que roba a ladrón   Kv. 11 11, 2010 1:19 pm

Gera ta vieta buvo kuomet jie persirengė valytojais Juokiuosi ir kada įėjo į liftą pavogę raktą ir paskui greit išoko ir tam apsauginiam sušaukė...gyveni Amerikoje išmoki ispaniškai Juokiuosi
Ivonnes labai geras personažas, prajuokindavo visad Juokiuosi Miguel toks pasitempęs ir suktas Juokiuosi Fernando žavus viliotojas Juokiuosi visi ten personažai su pričiūdais ir įdomūs Juokiuosi labai geras filmas, man tai patiko labai Juokiuosi

Atgal į viršų Go down
http://twitter.com/angelineFCLT
Angeliukas
I Do Believe

Pranešimų skaičius: 2244
Amžius: 19
Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: Apvogti vagį / Ladrón que roba a ladrón   Sk. 05 22, 2011 9:46 pm

superinis filmas Šypsausi man labai patiko Šypsausi

Teresa-esa hembra es mala

Pranešimų skaičius: 291
Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: Apvogti vagį / Ladrón que roba a ladrón   Pen. 03 23, 2012 9:55 pm

Neblogas filma, patiko man, kadangi seniai žiūrėjau jį, tai gerai jau nebepamenu, bet tikrai labai patiko Šypsausi
Atgal į viršų Go down
Elena
Y este corazon esta latiendo
Y este corazon esta latiendo

Pranešimų skaičius: 1503
Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: Apvogti vagį / Ladrón que roba a ladrón   Pen. 03 23, 2012 10:11 pm

Man irgi labai patiko. Kadangi maciau kelis kartus, tai lyg ir neblogai pamenu. Fernando jame taip gerai atrode Širdis Net ir Soto cia man visai nieko buvo. Gal ideja ir pasiskolino is Ouseno vienuoliktuko, bet smagu jog nepadare kokios nors kopijos. Ziuredama kazkaip net nelyginau ju.
Atgal į viršų Go down
https://twitter.com/#!/estrella_marina

Apvogti vagį / Ladrón que roba a ladrón

Rodyti ankstesnę temą Rodyti sekančią temą Atgal į viršų 
Puslapis 11

Similar topics

-
» Apvogti vagį / Ladrón que roba a ladrón