|
| Autorius | Pranešimas |
|---|
Maria Del Carmen Y este corazon esta latiendo

Pranešimų skaičius: 2272 Amžius: 15
 | Temos pavadinimas: Palėpės gėlės Sk. 06 06, 2010 6:17 pm | |
| Pirmoji Endrius knyga pasirodė 1980 metais. Tai buvo gotikinio siaubo novelė Palėpės gėlės (Flowers in the Attic). Tai romanas apie keturis vaikus ir jų turto siekusią motiną. Kai vaikų tėvas miršta, motina iškeliauja pas savo pasiturinčius tėvus, o vaikus uždaro palėpėje, nes priešingu atveju ji netektų milžiniško palikimo. Motina daug žada vaikams, tačiau vienas jų miršta nuo plaučių uždegimo. Vaikai, praleidę ilgą laiką palėpėje ir nebesulaukę motinos, pabėga. Visas jų gyvenimas aprašomas kitose serijos knygose: Žiedlapiai vėjyje (Petals on the Wind), Erškėčių keliai (If There Be Thorns), Praeities sėklos( Seeds of Yesterday). Pagal Endrius pirmąją knygą Palėpės gėlės Jeffrey Bloomas sukūrė filmą |
|
 | |
velniukste Aurora- princesa de hielo

Pranešimų skaičius: 315 Amžius: 20 Miestas: Alytus
 | Temos pavadinimas: Re: Palėpės gėlės Tr. 07 07, 2010 9:59 pm | |
| Keista, ka sitas filmas buvo itrauktas,, itariu Analia Moncada V.C.Andrews gerbeja kaip bebutu,,, filmas lekstas, taciau knyga pagal kuria jis statytas,, yra kazkas amazing,, visos knygos virdzinijos Endrius yra kazkas nuostabaus,, kur vaizduojama nebanali, bet labai savotiska meile.  |
|
 | |

| Temos pavadinimas: Re: Palėpės gėlės Antr. 07 13, 2010 5:31 pm | |
| gerbėja? *mimika tokia lyg pamatytu Mamontovą* ehh.. Endrius..Man labai patinka jos knygos,o filmą mačiau,toks neblogas..bettt man pabaiga patiko kai mirė Korina |
|
 | |

| Temos pavadinimas: Re: Palėpės gėlės Antr. 07 13, 2010 7:27 pm | |
| | Analia Moncada rašo: | | gerbėja? *mimika tokia lyg pamatytu Mamontovą* ehh.. Endrius..Man labai patinka jos knygos,o filmą mačiau,toks neblogas..bettt man pabaiga patiko kai mirė Korina |
Smagu sukit kazka, kas myli Endrius,, ash pati dievinu ja skaiciau visas knygas, svajoju ir kitas isigyti, kurioss deja neisverstos i lietuviu kalba, po mirties mazai kas bevercia ;/... aj man filmas buvo kiek silpnas, nutoles nuo knygos ;/ |
|
 | |

| Temos pavadinimas: Re: Palėpės gėlės Antr. 07 13, 2010 7:32 pm | |
| Bet tai filme motina nuodus barste savo vaikams? |
|
 | |

| Temos pavadinimas: Re: Palėpės gėlės Antr. 07 13, 2010 7:46 pm | |
| tai jo,, bet pabaiga visai neatitinka knygos pabaigos . |
|
 | |

| Temos pavadinimas: Re: Palėpės gėlės Antr. 07 13, 2010 8:50 pm | |
| O knygoj kaip? O.O bet man patiko Korinos mirtis lb |
|
 | |

| Temos pavadinimas: Re: Palėpės gėlės Tr. 07 14, 2010 12:08 am | |
| Paskaitysi pamatysi, nenoriu gadint idomumo  ten is vis su lig paskutiniaja dalimi (kalbu apie 4) nes 5 dalis paprastai is vis tera pradzia, na ten tokia kvaila sistema, tad visa saga turi is esmes 4 dalis,, tai ten ketvirtoj daly is vis praktiskai viskas visiskai kitiap negu filme |
|
 | |

| Temos pavadinimas: Re: Palėpės gėlės Tr. 07 14, 2010 10:58 am | |
| ehh *luakia nesulaukia kitos dalies * ok.. Bet įdomu kodėl šito filmo nerodė in LT? |
|
 | |
aroma331 Este es mi pecado.Cual es el tuyo?

Pranešimų skaičius: 53
 | Temos pavadinimas: Re: Palėpės gėlės Pir. 02 27, 2012 8:33 pm | |
| geras, kaip faina, kad tokia tema radau, esu dideeeeele endrius gerbeja, bet sitos knygos neskaiciau, bibliotekose tai nerandu  o kaip filmas, verta siustis? |
|
 | |

| Temos pavadinimas: Re: Palėpės gėlės Pen. 03 30, 2012 7:47 pm | |
| Manau,kad verta. Man jis tikrai patiko. Be to,jei nenori siųstis gali pažiūrėti youtubėje. |
|
 | |
|